Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım daha doğurmadım ama geçen gün seminere katıldım orda sebamedin pişik önleyici kremini önerdi doktor,yani pişik olmasın diye kullanılıcaksa kesınlıkle ıçınde fazla çinko olmayan ürünleri tercıh edın günde 2 yada 3 defa sürün dedi.Islak mendıl olarakta eğer fırsatınız varsa her defasında yıkayın böylece pişiğide önlemiş olursunuz yada kokusuz su ve havlu özellikli olanları tercıh edın dedı.Uni babynın ürünü çok güzel yiğenımde kullanmıştı ablam bende ondan kullanmayı düşünüyorum.İnternette çoklu alımda ucuzada geliyo
bebeğinizin altını temizlerken hangi marka bebek bezi ıslak mendili ve pişik kremi kullanıyorsunuz. arkadaslar en iyisi hangisi ve pişik kreminde en etkili marka nedir.:130:
meraba ben kızıma prima bebek bezini kullanıyorum çok memnunum pişik kremine gelince oğluma sebamed kullanmıuştım kızımada babası bepanthol un pişik kremini almış alt temizlemeye gelince bi kaba pamuk koyuyorum bi kabada saf zeytinyağı pamuğu safzeytinyğına batırıp altını temizzliyorm hem pişik olmuyo hemde o zeytinyağı cildini pamuk gibi yapıyo ısrarla denemenizi isterimm....