bebeğinizin altını temizlerken hangi marka ürünleri kullanıyorsunuz.

bilgem_

prensesim
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2013
431
25
48
35
bebeğinizin altını temizlerken hangi marka bebek bezi ıslak mendili ve pişik kremi kullanıyorsunuz. arkadaslar en iyisi hangisi ve pişik kreminde en etkili marka nedir. :130:

Canım daha doğurmadım ama geçen gün seminere katıldım orda sebamedin pişik önleyici kremini önerdi doktor,yani pişik olmasın diye kullanılıcaksa kesınlıkle ıçınde fazla çinko olmayan ürünleri tercıh edın günde 2 yada 3 defa sürün dedi.Islak mendıl olarakta eğer fırsatınız varsa her defasında yıkayın böylece pişiğide önlemiş olursunuz yada kokusuz su ve havlu özellikli olanları tercıh edın dedı.Uni babynın ürünü çok güzel yiğenımde kullanmıştı ablam bende ondan kullanmayı düşünüyorum.İnternette çoklu alımda ucuzada geliyo

hmm bebeğim cok kötü pişik oldu o zaman deniyim sebamed i ıslak mendil olarak primayı kullanıyorum cnm bende. suan memnunum.

Benim oğluma ıslak mendil pişik yapıyor.O yüzden ben kullanmıyorum,yıkıyorum.
Pişik kremi de Penaten kullanıyorum.Türkiyede var mı bilmiyorum. Mucize gibi hemen iyileştiriyor.

Altını temizlerken sadece pamuk ve ılık su kullanıyorum, sonra kuruluyorum... Islak mendili sadece Dışarda kullanıyorum...

Arkadaşlar, ben uzun süredirçeşitli markaları denedim ancak bir çoğu pişiğe geçici çözüm oldu. sonunda tavsiye üzerine penaten kremi kullanmayabaşladık ve tüm pişik sorunlarını unuttuk. türkyede temini zor ama bazı sitelerde satışı yapılıyor. ben sanalpazar sitesinden alıyorum. zaman zaman getiriyorlar. ama kesinlikle tavsiye ederim. denemenizde fayda var.

Son düzenleme:
ben de ıslak mendil olarak uni baby yenidoğan kullanıyorum saf su olandan. ardından da bebek pamuğuyla kuruluyorum. pişik önleyici bübschen kullanıyorum kızım 1 aylık,çok şükür olmadı pişik. prima gibi losyonlu ıslak mendilleri tercih etmiyorum bana vıcık vıcık geliyo denedim hoşlanmadım.

Ayrıca penaten sadece pişik için değil, yanık ve yaralar için de birebir.

Bende prima premium care bezini kullaniyorum,.silmek icinde pamuk ışlatıp siliyorum.bebek pamukları cok guzel,bence ilk aylarda ıslak mendil kullanmayın,mustelanında pisik kremini aldim.oglumdada sebamed kullanmistim,o da çok iyidir.

bebeğinizin altını temizlerken hangi marka bebek bezi ıslak mendili ve pişik kremi kullanıyorsunuz. arkadaslar en iyisi hangisi ve pişik kreminde en etkili marka nedir. :130:

meraba ben kızıma prima bebek bezini kullanıyorum çok memnunum pişik kremine gelince oğluma sebamed kullanmıuştım kızımada babası bepanthol un pişik kremini almış alt temizlemeye gelince bi kaba pamuk koyuyorum bi kabada saf zeytinyağı pamuğu safzeytinyğına batırıp altını temizzliyorm hem pişik olmuyo hemde o zeytinyağı cildini pamuk gibi yapıyo ısrarla denemenizi isterimm....

tesekkür ederim bende kızıma bepanthen pişik kremini primanın ıslak mendilini kullanıyorum cokta memnunum.

ben kızıma bez de prima kullanıyorum ıslak mendilde prima kullanıyorum. ama her altını açtığımda hakiki zeytinyağı sürüyorum. dışarı çıktığımızda da sebamed çok şükür Allah ıma bir sıkıntımız yok.

Bende 15 aylık kızıma prima bebek bezi ve ıslak mendilini kullanıyorum,çoğu zamanda yıkıyorum.. İlk iki üç aylık olana kadar cildi daha hassas olduğu için pamuklu suyla temizliyordm.. Pisik içinde saf zeytinyagi kullaniyoruz.. Gerçekten inanılmaz etkili,bi bez degismede sürüyorsam ikinci degismeye pisigi geçmiş oluyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…