bebeginizin cinsiyeti

Blaurosie

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2010
1.291
17
0
- Yurtdışı
merhaba arkadaslar
bebisinizin cinsiyetini kacinci haftada ögrendiniz? normal ultrasonmu yoksa 3D -4D yemi girdiniz?benim su an 11+1 cok merak ediyorum.bir hafta sonra kan testim var o klinikte 3D-4D imkani var. sizce ögrenebilmem icin erkenmi? en erken ne zaman ögrendiniz??

12 ve 14 haftalıkken kıza benziyor dedi sonrasındada hep kız dedi ama bu haftalarda yapılan cinsiyet tahmini yanılabiliyor.

ben 12. haftasında 2li test yaptırmaya gittiğimde öğrendim dr. %99 erkek dedi. o kadar net söyledi..Ama bebeğin cinsiyetini öğrenebilmek için bebeğin duruş pozisyonu önemli bizimkisi açmış bacaklarını gösteriyordu ama aylarca göstermeyen bebekler varmış..sizinki de gösterenlerden olur inşallah...Sağlıkla alın kucağınıza bebeğinizi :)

insallahh..o zaman sizin söylediklerinize göre bu arakar cok net olmasada ögrenme sansimiz var. haftaya 12 haftalik ta yapilan testlere girecegim sanirim kan testi olacak o klinik cok iyi cihazlar bakimindan. biz kiz istiyoruz daha dogrusu esim cok istiyor kiz. zaten ilk bebek. bende heyecanliyim walla..
cevaplarinizi icin cok tesekkür ederim arkadaslar..

15 haftalık hamileyim 14. haftamda gittim poposu dönük uyuyordu göremedik.aten doktor ısrarla bir bebeğin cinsel organı tam anlamıyla 16.haftadan önce oluşmaz.ne dense tahmin olur 16. haftadan önce demişti.bakalım haftay gideceğim belki gösterir.tek dileğim hayırlı ve sağlıklı olması.hepimiz için

ben 13+4 haftalikken gittim doktora ve ultrasonda detayli bebege bakti.. Cinsiyeti belirlemek için degil. Ölçtü onu ve hersey mükemmel dedi. Bebek çok kimildiyordu, yani her pozisyondan gördük... Cinsiyetini sordugumda doktor görmemiz için daha çoook erken dedi..

2,5 hafta sonra yine gidecegim doktora ama bu sefer sadece kalp seslerine bakacak. Ultrason yok... sonra mayisin sonu - yani 21. haftasinda - gidecegim.. Ozamana kadar sabretmem gerek herhalde.. Hiç de sabirli biri degilim.. ne yapsam?

14. haftamda doktor erkeğe benziyor dedi
16. haftamda %90 erkek dedi

16. haftaya kadar çok yanıltıcı oluyor cinsiyet. her iki uzuvda birbirinin aynısı oluyor. en sağlıklısı 16 hafta

yaaa bende cok sabirsizimmm heralde..daha 12. haftanin icindeyim...nabiim cok merak ediyorum..
ama cevap yazan arkadaslarda 12. haftada ögrenende var. bakalim..

Bende şuanda 13. haftaya girdim. Geçen cuma günü kontrole gittiğimizde cinsiyet için 2 hafta sonra gelmemi söyledi. Çok merak ediorum bebişimi kız mı erkek mi... Gerçi sağlıklı bi şekilde kucağıma alayım erkek kız farketmez ama insan merak ediyo iştee

bende ilk bebeğimin kız olduğunu 14. haftada öğrenmiştim bakalım şimdi yine hamileyim bunu nezaman öğrenicem:97::97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…