Bebeginizin cinsiyeti ?

Selam arkadaslar bebeginizin cinsiyetini kac haftalikken ogrendiniz? Kiz yada erkek bebegi belirtileriniz nelerdi? Ben 13 haftaligim daha cinsiyeti belli degil

merhaba arkadaslar,bende 7 haftalik hamileyim ve kiz oldugunu tahmin ediyorum daha Doktordan randevu almadim,haftaya insallah..

Bende 15+4 şuan salı günü gideceğim bakalım öğrenebilecek miyim. 7.ayda öğrendim diyenleri okudum, inşallah böyle olmaz çok sabırsızım. :)

ilk gunden aşırı tatlı yiyorum pasta manyagı oldum .kızımız olucak inşa allah
22ci haftasında ögrendik cinsiyetini

Son düzenleme:
benim oğluşumda epey inat etti 20. haftamda ancak öğrendim cinsiyetini, şimdi oğluşumun geleceğini günü sayıyorum :) erkenden öğrenenlere gıpta ile baktığımı hatırlıyorum :))

ilk başlarda tatlıdan nefret ediyordum, şimdi tatlısın günüm geçmiyor

Ben hep acı ve ekşi yedim.İlk üç ayım çok ağır geçti bulantı ve kusmalarla.Herkes kız olur dedi ama doktor erkek dedi hatta babasına pipisini bile gösterdi:)Allah herkesin evladını sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin.

selam kizlar bende cinsiyetini 12 haftalikken ogrendim 2 li test icin gittigimde sadece kesin olmamakla birlikte erkege benziyor dedi doktorum halen erkek diyor degisme yok hamileligimin basindan beri tatli yiyorum hic kusmam olmadi ins yeni hamile bayanlar biran once bebislerinizin cinsiyetini ogrenirsiniz allah kucagimiza almayida nasip etsin ins :)

:) Sanırım öyle, biz 4 arkadaş hamileyiz dördümüzün de kız.

merhabalar bende çok meraklıyım sabırsızım:))17 ocakta kontrolüm var belki o zaman söylerr hayırlısı ama tabi gönlüm kızdan yana bakalım :))

inşallahh hayırlısı olur tatlımmmmm kız başka evet...

Benim prensesim olcak allahın izniyle inşşş

Bende kiz istemisdim ama yine oglusum olacak olsun hayirlisi neyse o olsun onemli olan bebislerimiz saglikli Eli ayagi duzgun dogsun Rabbim herkesin gonlune Gore versin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…