Doğuma Hazırlık Bebeğinizin cinsiyetini belirlemek ister misiniz?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

_Zebos_

TEK DİL,TEK BAYRAK...
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2009
15.448
92
206
Diğer
Çin takvimi asırlardır Çinlilerin cinsiyet belirlemek için kullandıkları bir takvim sistemidir. Çinliler “çin takvimi” kullanımının %90 başarılı olduğunu iddia etmelerine rağmen bu takvim yönteminin herhangi bir bilimsel geçerliliği yoktur. Takvimin prensibi belirli yaştaki kadınların belirli aylarda cinsel birliktelik ile kaldıkları gebeliğin cinsiyetini belirlemek üzerine kurulmuştur.

Çin takvimi kullanımında örneğin 24 yaşındaki bir kadın mayıs ayında gebe kalırsa bebek erkek olacak, kasım ayında kız olacaktır. Tekrar belirtelim bilimsel niteliği olmayan bir yöntemdir.

Daha neler. :delphin:

gebelik aylara ve yaşa göre değil erkek spermindeki x y kromozomdan oluşur.
Kadının ne faktörü varmış cinsiyette:1closedeyes:

nette gördüm paylaşmak istedimboshayallersmile
yoksa bende biliyorum yazdıklarınızı
yerimseniben

benim bu takvimde tam tersi çıktı erkek çıkıyordu ben de bakmıştım ama doğru değil kızım olucak

o kadar çocuk adayının içinden hangisi acele davranırsa o olur dermişimdelikafaduldenay boşverin ya kader bunlar kız ya da erkek olması değil sağlıklı olması önemli en önemlisi Allah bi evlat versinde sağlıklı bide yeter yani:Saruboceq:

benim kuzen buna göre denediler ama kız yerine erkek oldu :)

Ben kendimin, ablamın ve kuzenlerimin doğumlarına baktım tutuyor :1shok:

inanmayacaksınız ama arkadaşım hamile 3 aylık onlarda deli gibi cinsiyetini merak ediyolardı.arkadaşımın içine hep kız olacak doğuyordu bu takvime baktım ve erkek gözüküodu 1 ay sonra doktıra gittiler cinsiyeti belli oldu ve erkek.onlarda çok şaşırdı.gerçi Allah tan başka kimse bilemez ama kendinizi hesaplayınn hep doğru çıkıyor.

asyada yaş hesaplaması avrupaya göre farklı.mesela ben 27 yaşımı doldurmak üzereyim ama koreye göre 29 yaşındayım.Bu takvim bire bir tutar eğer doğru hesap yaparsanız.Kadının yumurtlama dönemine göre cinsiyet farklılığı olur.Eşim güney koreli ve eşimin kız kardeşi daha 2 aylık hamileyken bana cinsiyetini söylemişti "kız olacak" demişti.şimdi allah bağışlasın nur topu gibi tombiş bir kızı var.

Back
X