- 27 Şubat 2018
- 3.666
- 5.473
- 158
- Konu Sahibi RagnarLodbrok
-
Aaaaa :) şansa bak :)12 ve 13deyken erkek dediler, 16da kız çıktı
evet canım ve sonrasında da inanamadım 4 doktora daha gittim teyit ettim. yani erken haftalar çok da güvenilir olmuyor. tabi tahminin tuttuğu da oluyor ama şans benceAaaaa :) şansa bak :)
Sonuç ne oldu peki :)17’de öğrendim bendeacele etmeyin bence erken haftalarda yanılma payı oluyor genital organlar birbirlerine çok benziyor. Kızlarda da testis gibi duruyor vajina.. pipisi net görünürse inanın ama pipi yoksa kız ya da erkek diye hemen heveslenmeyin :) biz pipiyi gördük ama anatomik tarama için randevu almaya gittiğimizde devlette kız dediler anatomik taramayı bekliyoruz.. insan deliriyor öğrenmek için ama işte süprizler de olabilir
Neymiş cinsiyeti minnoşun?14+3te bugun kontrole gittim bagdas kurmasa soylicekti doktorum ama. Benimki bagdas kurdu. Döndü durduu
Erkek :)) baya belirgin erkek 4 gün sonra anatomik taramamız var o zaman kesin birşey denir sanırım.Sonuç ne oldu peki :)
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. :)Erkek :)) baya belirgin erkek 4 gün sonra anatomik taramamız var o zaman kesin birşey denir sanırım.
Benim 14. Hafta bitiyor. Kendi doktorum söylemiyor. Özeldeki başka doktor %60 kız dedi.12.haftada 2 ıkısıni de oğrenmiştim.kızlarım oldu
Yine bagdas kurdugu icin net goremedik ama buyuk ihtimal erkek dedi doktor. Bende gordum doktorun gordugunu o yuzden cook buyuk ihtimal erkek :)) bizde bugün patik aldık :)Neymiş cinsiyeti minnoşun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?