Doğuma Hazırlık Bebeğinizin Cinsiyetini Erkenden Söyleyeyim - Cinsiyet Tahmini

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
mide bulantıların nasıl? erkeklerde çok tatlı yedin mi?
Erkeklerde tuzlu ve deisik salatalar yedim kizda tatli yemek istiyordum surekli ve sivilcelerim cikmisti bu gebeligimde ayni tatli yiyorum ve sivilce cikiyor yuzumde (tatlici biri hic deilim ve ergenlikte dahil hic sivilcem cikmaz) hic bir gebeligimde kusma ve mide bulantisi yasamadim su anda yok cok sukur

Bu benim hamileligime cok benziyor ama eksi kız değil miydi ya

şanslı annelerimizdensin ne güzel bulantı hamileliğini ennnn zor yönlerinden biri bence diğeri de koku hassasiyeti olabilir.

şanslı annelerimizdensin ne güzel bulantı hamileliğini ennnn zor yönlerinden biri bence diğeri de koku hassasiyeti olabilir.
Koku hassasiyeti var canim bazi gidalari pisiremiyorum kokusundan midem bulaniyor gibi oluyor bide yeni yikanmis bardak hani koyarsinda kurusun kapalidirda bir koku olusur o kokudan nefret ediyorum direk kusasim geliyor

Merhaba ultrason Görüntum yok, yarin gideceğim muhtemelen daha gözükmez 5 haftalık çünkü ama ovulasyonla takip etmiştim son ilişki ve yumurtlama gunumu soylseme tahmin eder misiniz
maalesef öyle bir tahminde bulunamam.

12 haftalık karından görüntü tahmin edebilir misiniz

Eklentiler

• 20220425_150312.webp
    25 KB · Görüntüleme: 112

Merhabalar ultrason fotoğrafı 7 haftalık çok merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…