• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık Bebeğinizin Cinsiyetini Erkenden Söyleyeyim - Cinsiyet Tahmini

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
banada bakarmisiniz lutfen

Eklentiler

• IMG_9911.webp
    IMG_9911.webp
    32,3 KB · Görüntüleme: 29
Selam Kızlar :KK9:bir çok kişi gruplardan beni bilir. Yine yetiştim imdatlara :KK36:

Çoook uzun bir süre araştırma okuma yaptıktan sonra sizlere bu başlığı açtım çevremde tüm gebelere de denedim. Bunun sırrını çözen İnstagramda (isim vermeyim) işi ticarete dökmüş bile. :halay:Nub, Ramzi,Çin Rus Japon Takvimleri, Yüzük Yöntemi bir çok şey size sayabilirim.

5 ve 14. haftaya kadar olan ultrason fotolarınızı paylaşın. Vajinadan mı yoksa karından mı çekildiğini ve kaç haftalık olduğunu da mutlaka belirtin.:anneadayı:

Not: Tahmin yaptığım anneler cinsiyet öğrendikten sonra lütfen bana geri dönüş yapın :KK200::emir_bebek:

Eklentiler

• Screenshot_20250923-181502.webp
    Screenshot_20250923-181502.webp
    19 KB · Görüntüleme: 15
Selam Kızlar :KK9:bir çok kişi gruplardan beni bilir. Yine yetiştim imdatlara :KK36:

Çoook uzun bir süre araştırma okuma yaptıktan sonra sizlere bu başlığı açtım çevremde tüm gebelere de denedim. Bunun sırrını çözen İnstagramda (isim vermeyim) işi ticarete dökmüş bile. :halay:Nub, Ramzi,Çin Rus Japon Takvimleri, Yüzük Yöntemi bir çok şey size sayabilirim.

5 ve 14. haftaya kadar olan ultrason fotolarınızı paylaşın. Vajinadan mı yoksa karından mı çekildiğini ve kaç haftalık olduğunu da mutlaka belirtin.:anneadayı:

Not: Tahmin yaptığım anneler cinsiyet öğrendikten sonra lütfen bana geri dönüş yapın :KK200::emir_bebek:
Merhaba karından çekilen fotaraf 8 hafta beş günlük lütfen.bizde tahmin edermisiniz

Eklentiler

• 80947.webp
    80947.webp
    45,2 KB · Görüntüleme: 16

Çoook uzun bir süre araştırma okuma yaptıktan sonra sizlere bu başlığı açtım çevremde tüm gebelere de denedim. Bunun sırrını

Not: Tahmin yaptığım anneler cinsiyet öğrendikten sonra lütfen bana geri dönüş yapın

Evet ilk bebek bi düşüğüm oldu ama ilk bebeğim olucak. Çin takvimi kız dedi ay sağlıklı olsun da kese şekli erkek gibi mı duruyor 😂

7+3 karından bakıldı

Eklentiler

• CE81AF3C-13C3-49B6-94C2-BD8DCD0EDA77.webp
    CE81AF3C-13C3-49B6-94C2-BD8DCD0EDA77.webp
    40,2 KB · Görüntüleme: 13
Back
X