Doğuma Hazırlık Bebeğinizin cinsiyetini kaçıncı haftada öğrendiniz?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Bebeğinizin cinsiyetini kaçıncı haftada öğrendiniz?

• Ankete Katılan
    48

AvukatAnne

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2016
215
327
53
Her ne kadar önemli olan minişlerimizin sağlıklı olması olsa da malum hepimizin merak konusu cinsiyetSiz kaçıncı haftanızda ve nasıl öğrendiniz acaba?

12. Haftalıkken tahminde bulunmuştu doktor.
15. Haftalıkken kesinleşmişti cinsiyeti :)

valla sanırım kızımda 4.ayı atlayıp 5.aya falan girmiştik halaaa net cevap alamamıştık fakat oğlumda 13.haftada yada 14. haftada direk erkek kelimesini dsuyup şaşırmıştık....erkekler daha erken belli oluyor yani... :)

Kızım olacagini 16+3 haftalıkken öğrendim ama kesin değildi doktor kıza benziyor buyuk ihtimal kız dedi

Sonraki randevuda da (19+6 iken) aynısını söyledi

Bir dahaki randevumuz tam 1 hafta sonra 23+5 haftalıkken olacak artık bir %100 der umarım ben hep kız için alışveriş yaptım :)

Bizimki kendini pek göstermiyor utangaç :)

Ayyy desene tam prenses

12+3 te doktorum buyuk olasilikla erkek dedi, kesin konusmamasinin sebebi bizimkisi ogun tembeldi ne yaptiysak haraket etmedi

12+3 te doktorum buyuk olasilikla erkek dedi, kesin konusmamasinin sebebi bizimkisi ogun tembeldi ne yaptiysak haraket etmedi
Erken tahmin etmiş çok şanslısınız. Şimdi kimden duysam kız dedi erkek çıktı, erkek dedi kız çıktı belli olmuyor diyor

Sizinki bayaaa bi utangaçmış
Benim doktor erkekti hep göstermiştir dedi.ayrıntılı ultrasona girince o doktor bayandı.aleti koyar koymaz dediki.minyon tipli bi kızın olacak dedi.erkek diye acmiyormustu benim utangaç kızımsimdide öyle hemen utaniverir

Allah bağışlasın Allah nazarlardan saklasın

12. haftada kız tahmininde bulunmuştu doktorum. 16. haftada bebeğim kıçını dönüp uyuduğu için göremedik cinsiyetini. 18. haftada oğlum alacağı sonunda netleşti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…