Doğuma Hazırlık Bebeğinizin cinsiyetini kaçıncı haftada öğrendiniz?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Bebeğinizin cinsiyetini kaçıncı haftada öğrendiniz?

• Ankete Katılan
    48
12+4te kız dedi doktorum ama kesin değil dedi değişmez gibi geliyor kız hissediyorum ben hayırlısı olsun :)

12+6 da öğrendim ama yaramaz yavrum hareketli olmasına rağmen bitürlü doğrudürüst göstermedi dr kesin olmamakla beraber söyledi.15.haftada kesinleştiririz dedi

12. haftada kız tahmininde bulunmuştu doktorum. 16. haftada bebeğim kıçını dönüp uyuduğu için göremedik cinsiyetini. 18. haftada oğlum alacağı sonunda netleşti.
Ayyy nasıl değişik olmuşsunuzdur önce kız bekliyorsunuz sonra oğlan çıkıyor

12. haftada kız tahmininde bulunmuştu doktorum. 16. haftada bebeğim kıçını dönüp uyuduğu için göremedik cinsiyetini. 18. haftada oğlum alacağı sonunda netleşti.
Benımde 12haftalıkken doktor kızabenzıyor dedı yüzde 60 dedı bak sanada demısler sonra erkek olmuş acaba bendedemı yanıldı

Erkek erken gösterir diye bisey yok bence benimde erkek olacak inşallah 16. Hafta öğrendik göstermedi kız sanmıştık geç olsada gösterdi erkekmiş hayırlı ve sağlıklı olur inşallah

Bizim de 15. Haftada erkek dedi doktorumuz.. 17 de kiz..
Kiyafet de almistim :) Bakalim beklemedeyim suan. Netlesmedi daha..

Her ne kadar önemli olan sağlıklı olmaları olsa da beklemek çok zor
evet bekleme süreci zor oluyor gerçekten canım hele ki senin haftalarında bende cok merak ediyordum.miniğim bitürlü açmadı ama dr kıyıdan köseden gördüğü kadarıyla erkek dedi.hatta ultrason cıktılarını aldıktan sonra çok büyük ihtimal erkek dedi ama kesin demediği için benimde aklımda soru işareti kaldı.16.haftada tekrar gidicem.allah senin de gönlüne göre versin tabiki ilk önce sağlıkla..

Burada cinsiyeti 20. Hafta olmadan soylemiyorlar,bence cokta iyi yapiyorlar cunku 12-13.haftalarda cinsiyeti ogrenip 20.haftada cinsiyeti degisen cok ornekler goruyoruz,tabiki yanilmayan doktorlarda yok degil ama iste buranin kanunlari geregi kesin bilgi vermek adina 20.haftada ogrenebiliyorsun :)

Bir de cinsiyet sebebiyle kürtajı önleyebilmek adına devlet hastanelerinde 20 haftadan önce söylemek yasak.

Gittin mi canım doktora?

Kızımı 16.haftada ogrenmistim.Oglum için 13.haftamda tahminde bulunmuştu .17.haftamda netleşti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…