Bebeğinizin Cinsiyetini Kaçıncı Haftada Öğrendiniz?

Feralp

PRENS'im geliyor..
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2016
1.232
518
38
Kızlar cinsiyetleri kaçıncı haftada öğrendiniz..

13 de kesin demedi kız gibi duruyor dedi :) 16 da kız dedi :)

ne zmn gitsem karar veremedim bnde 15 haftalığız

16 haftada doktorumuz cinsiyetini ayrıntılarıyla söylemişti. bir de duyduğum kadarıyla cinsiyet konusunda erkek doktorlar daha net cevap veriyorlarmış

ne zmn gitsem karar veremedim bnde 15 haftalığız

16 haftada doktorumuz cinsiyetini ayrıntılarıyla söylemişti. bir de duyduğum kadarıyla cinsiyet konusunda erkek doktorlar daha net cevap veriyorlarmış

aa bunu duymamıştım niyese hep erk doktorlar iyi oluyor çok ilginç ama bende erk doktora gidiym bari sırf cinsiyeti öğrenmek için

ama sizin artık belli olur :) büyümüş bebiş ben 16 ya kadar kaç defa gittim sayısını hatırlamıyorum her gittiğimde göstermedi inatçı :) oyüzden canınızın istediği birşeyi yiyipte gidin bana çikolata fayda etmedi çünkü istemeye istemeye yedim turşu yedim en son ozaman gösterdi :)

ben çikolatayı çok severm cnm büyük ihtimal işe yarar çatlıycam valla meraktan

Çikolata bende de işe yaramamıştı

amin canm inş
sürekli rüyamda kız görüyorum geçen 3 4 yaşlarındaki halini gördm nolcak acaba çok merk ediyrm :)
Doktorun tahmini var mı? Genelde söylemek istemiyolar 16. Haftaya kadar. Kendi doktorum bi kaç gün önce net kız dedi bana ben ona çoktan ihanet edip başka doktordan net öğrenmiştim

Doktorun tahmini var mı? Genelde söylemek istemiyolar 16. Haftaya kadar. Kendi doktorum bi kaç gün önce net kız dedi bana ben ona çoktan ihanet edip başka doktordan net öğrenmiştim
13.haftada başka bi doktor kıza benziyor demişti sadece kendi annemde kızmın büyümüş halini görmüş

13.haftada başka bi doktor kıza benziyor demişti sadece kendi annemde kızmın büyümüş halini görmüş
Ben evlenmeden önce ve cinsiyetini öğrenmeden önce kız görmüştüm. Cinsiyeti öğrenene kadar hep erkek bekliyoduk. Doktor kız dedi biz şok ahahhaah​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…