ayy çıkıyor mu acaba rüyalarBen evlenmeden önce ve cinsiyetini öğrenmeden önce kız görmüştüm. Cinsiyeti öğrenene kadar hep erkek bekliyoduk. Doktor kız dedi biz şok ahahhaah
valla çok iyi inş banada ölesi denk gelir pzt giderim aartk bende14.haftada doktorum net belli oluyor kız dedi burada doktorum erkek
Çıkıyor herhalde. Yani umarım çıkar.ayy çıkıyor mu acaba rüyalar
Yaa ben de en başından beri kız hissediyorum. Eşim biz daha evlenmeden önce rüyasında 2-3 yaşında bir kız görmüştü, ben de hamile kaldığımı öğrendikten sonra rüyamda gördüm benzer bir kız çocuğu, hatta ona koymayı düşündüğüm ismi söyleyip bana güldü :) dün doktora gittik 12+3ken, %51 kız dedi :) Baya net bir tahmin oldu yani.... :) 1 ay sonra bir sonraki kontrol, sanırım orda net olarak öğreniriz eğer gösterirse bebeğim. Bu arada çikolata yedim doktora gitmeden ama bizimkini kıpırdatmak için baya uğraştık bir işe yaramadı çikolata :)amin canm inş
sürekli rüyamda kız görüyorum geçen 3 4 yaşlarındaki halini gördm nolcak acaba çok merk ediyrm :)
ya valla bende 15. haftayı doldurdum ama eşim az daha bekleyelim diyor meraktan çatlıycam ama mecbur bekliycem heralde dün gece yine gördüm nerdeyse her gece görüyorum kızımıYaa ben de en başından beri kız hissediyorum. Eşim biz daha evlenmeden önce rüyasında 2-3 yaşında bir kız görmüştü, ben de hamile kaldığımı öğrendikten sonra rüyamda gördüm benzer bir kız çocuğu, hatta ona koymayı düşündüğüm ismi söyleyip bana güldü :) dün doktora gittik 12+3ken, %51 kız dedi :) Baya net bir tahmin oldu yani.... :) 1 ay sonra bir sonraki kontrol, sanırım orda net olarak öğreniriz eğer gösterirse bebeğim. Bu arada çikolata yedim doktora gitmeden ama bizimkini kıpırdatmak için baya uğraştık bir işe yaramadı çikolata :)
çikolata bana iyi geliyor canm ense ölçümünde de hareketsiz olunca çikolata yemiştim ancak hareket etmişti galiba annenin ne sevdiğiyle alakalı biraz :)çikolata benimkini de harekete geçirmiyor pazartesi ben de gitcem bi bakarız cinsiyete belki gösterir demişti ne yesem acaba
İnşallah gönlünüze göre verir Allah :) bu haftalarda belli olur sanırım sizinki eğer bebek de gösterirse :)ya valla bende 15. haftayı doldurdum ama eşim az daha bekleyelim diyor meraktan çatlıycam ama mecbur bekliycem heralde dün gece yine gördüm nerdeyse her gece görüyorum kızımı
ya evet belli olur diyorlar eşim de az daha bekleyelim diyor çatlıycam bu erkler ne meraksız oluyor yaaİnşallah gönlünüze göre verir Allah :) bu haftalarda belli olur sanırım sizinki eğer bebek de gösterirse :)
Ben 11+3 te ikili teste gittim kız gibi yüzde yetmiş dedi 16 da kesin söylerim dedi11 haftada belli olmazmi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?