Bebeğinizin Cinsiyetini Kaçıncı Haftada Öğrendiniz?

14.haftada doktorum net belli oluyor kız dedi burada doktorum erkek

amin canm inş
sürekli rüyamda kız görüyorum geçen 3 4 yaşlarındaki halini gördm nolcak acaba çok merk ediyrm :)
Yaa ben de en başından beri kız hissediyorum. Eşim biz daha evlenmeden önce rüyasında 2-3 yaşında bir kız görmüştü, ben de hamile kaldığımı öğrendikten sonra rüyamda gördüm benzer bir kız çocuğu, hatta ona koymayı düşündüğüm ismi söyleyip bana güldü :) dün doktora gittik 12+3ken, %51 kız dedi :) Baya net bir tahmin oldu yani.... :) 1 ay sonra bir sonraki kontrol, sanırım orda net olarak öğreniriz eğer gösterirse bebeğim. Bu arada çikolata yedim doktora gitmeden ama bizimkini kıpırdatmak için baya uğraştık bir işe yaramadı çikolata :)

Biz 13. Haftada öğrendik kesin erkek dedi doktorumuz. Hatta bacak arasında çıkıntı resmini çekip bize verdi. Doktorumuz bu konuda biraz hırslı hemen öğrenemek istiyor cinsiyeti.

çikolata benimkini de harekete geçirmiyor pazartesi ben de gitcem bi bakarız cinsiyete belki gösterir demişti ne yesem acaba

11+4 de doktorum erkek olabilir dedi 17 de kesin erkek demisti :)

ya valla bende 15. haftayı doldurdum ama eşim az daha bekleyelim diyor meraktan çatlıycam ama mecbur bekliycem heralde dün gece yine gördüm nerdeyse her gece görüyorum kızımı

çikolata benimkini de harekete geçirmiyor pazartesi ben de gitcem bi bakarız cinsiyete belki gösterir demişti ne yesem acaba
çikolata bana iyi geliyor canm ense ölçümünde de hareketsiz olunca çikolata yemiştim ancak hareket etmişti galiba annenin ne sevdiğiyle alakalı biraz :)

ya valla bende 15. haftayı doldurdum ama eşim az daha bekleyelim diyor meraktan çatlıycam ama mecbur bekliycem heralde dün gece yine gördüm nerdeyse her gece görüyorum kızımı
İnşallah gönlünüze göre verir Allah :) bu haftalarda belli olur sanırım sizinki eğer bebek de gösterirse :)

İnşallah gönlünüze göre verir Allah :) bu haftalarda belli olur sanırım sizinki eğer bebek de gösterirse :)
ya evet belli olur diyorlar eşim de az daha bekleyelim diyor çatlıycam bu erkler ne meraksız oluyor yaa

Hastanede tanıştığım bir bayan 10. haftasında öğrenmiş
Eşimin kuzeni ise 5 aylık oldu hala öğrenemedi
Bakalım kısmetse bizimki ne zaman gösterecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…