Merhabalar.. usg de +%10 veya -%10 oynama payı var. Ama aynı da doğabilir. Benim son kontrolümde 3.560 gibiydi, bebeğim 3,500 doğdu. USG'de 4 kg'a yakınsa ve doğumunuza az bi zaman kaldıysa belki sezeryan düşünülebilir. Hayırlı doğumlar.
Canım bu kadar kafana taktığına göre doktoruna veya hastanene pek güvenmiyorsun sanırım.. İyi bir usg operatörü ölçümleri çok yaklaşık yapar... Sana bebeğinin çok zayıf veya çok kilolu olduğu filan mı söylendi?? Birde kaçıncı haftadasın?
hayır kafama takıyorumda hastaneye veya doktoruma güvenmediğimden değil.onlara çok güveniyorum.sadece bebeğimin şuan gerçek kilosumu onu merak ediyorum.sağlıklı doğsunda kilosu çokta dert değil.ama merak işte herkes böyle duygular yaşamıştır.
benim oğlumunda ultrasonda kilosu 3200 dü doğduğunda 3130 du nerdeyse anı zaten ulrrason kağıdının kenarında yanılma paylARI yazar ordan hesap et hem kiloları o kadar önemli değil takmayın kafanıza benimki o kadar çabuk toparlandıki ilk görenler şimdi gördüklerinde inanamıyo bu o bebekmi diye.
evet konu sahibi meraklı bennnn...
benim doğumdan bi gün önce kilosunu dr 3880 dedi ertesi gün 3815 olarak oğlum doğdu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?