Bebeğinizin Doğumdan Önce Ultrason Kilosuyla, Doğumdaki Kilosu Aynı mı?

pazartesi günü kontrolde 4100 gr dedi,cuma doğurdum 3980 gr dedi. aradaki fark şişliğin inmesiymiş sanırım açıklaması bu oldu doktorumun...

Doguma girmeden önceki son ultrason muayenesinde 3.700gr dı. Ama Duru'm 3.550gr doğdu. Doğumdan sonra gr bile vermedi :) 3 gün sonraki ilk muayenede 50gr almıştı. 10 günlükken dr gittiğimizde 4.050gr olmuştu kuzum :)

doğumdan önce ama kaç gün önce unuttum :)) 3900 dü ama drum o kadar olduğunu düşünmüyorum 3500 falandır dedi 3350 doğdu

doğduğu gün yapılan ölçümde 3700 dedi doktor. 3730 doğdu. ama son zamanlarda suyu azaldığı için ölçümler yanıltabiliyor demişti doktorum. çünkü ultrason malüm ses dalgası su miktarına göre hesaplamalar yanıltabiliyormuş...

benim oğlumda son haftaki ölçümlerde doktorum 3 kiloyu geçtiğini söylemişti ve bundan sonra yaptığımız ölçümler sağlıklı olmaz demişti. 40+5 te doğum yaptım oğlumda 3.560 tı doğum kilosu herkese sağlıklı doğumlar

benim oğlum 16agustosta doğdu.. tayinimiz çıktıgı için son ay doktor değiştirmiştim.. son gittiğim doktor 3900 dedi. kafasıda normalden büyük dedi..ben endişelenmiştim biraz.. son hafta eski doktoruma gittiğimde 3500 dedi kilosuna kafasıda normal dedi.. ve oğlum 3370gr doğdu. kfasıda normaldi:) kısaca doktor ve ultrason aleti önemli doğru ölçmede

bnmde tam tersı denılendenn eksıkkk dogduu en son 3600 fıln demıstı 3000 kg dogdu kızımm..degısebılıyorrr bnce saglıklı olsundaa

ben doktorumdan çok memnun kaldım gerçekten , ultrasonla birlikte vajinal muayeneden de anlayabiliyorlar, son kontrollerde hep 3500 civarı demişti ve 3590 gr doğdu oğlum...

ultrason 1 kilo fazla tahmin etti. yanılma payı olarak eksi artı 800 gram koyuyorlar. Dolayısıyla tüm bu süreçler kafa karıştırmaktan başka bir işe yaramıyor. Şahsi görüşüm budur. Sevgiler.

benım dr bıraz salak oldugu ıcın herseyde yanıldık malesef dr ben o hasta gıbıydı 31 haftalıkken 2 kıloyu gecmış dedı 35 e gırınce dogurdum 1.700 gr

Tam olarak saptanamıyor canım yaa benim bebeğime doğumdan bir gün önce 2.800 demişti doktorum hatta 2 hafta önce doğum yoluna girmiş bizi heyecanlandırmıştı 40 haftayı doldurdu suni sancıyla alındı doğduğu gün 3.100 olduğunu gördük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…