Bebeğinizin En çok Neyini Merak Ediyosunuz

ben kime benzediğini bir an önce görmek istiyorum.çarşamba günü ultrasonda gördüm aynı babasıydı ama yinede dünya gözüyle görmek istiyorum

heryerini merak ediyorum ama en çok gözlerini merak ediyorum. acaba babasına mı benzeyecek annesinemi

kızlar bu arada moralinizi bozmak gibi olmasın kızım ilk 15 gün aynı bendi.şimdi babası sadce gözleri kaşları ve saçı bena benziy.saçı siyahtı.açılıyo rengi...şimdi baba yaniiiii

ben dört boyutlu ultrasonda gördüm herşeyi tıpkı bana benzediği için tipi hakkında pek bi merakım yok..gerçi doğumdan sonra çok çabuk deişiyorlar ama..mesela gözlerini merak ediyorum babası gibi karamı yoksa benim gibi badem rengimi olacak..huyunu merak ediyorum..eşim inşallah sana çekmez diye dua ediyorda:))bide size ilginç gelebilir ama kan grubunu merak ediyorum hangimizin kanını almış diye bide doğum lekesi olacak mı vücudunda diye meraklanıyorum..ilk bebişimde babsının doğum lekesinden vardı da..

cinsiyetini yüzünü ilk bakışlarını ilk gülümsemesini tenini acaba babasına mı banamı benziceni ellerini ayaklarını hareketlerini yaramazmı sakinmi (simdilik sakin bi bebek ben karnıma vurursam oda vuruyo rahatsız edilince tepki veriyo :))) ) herseyini çok merak ediyorum..allahım sağlıkla kucama almayı nasip eder insallah hepimize

cinsiyetini ve renkli gözlü olup olmadığını benimkiler yeşil inşallah bebişimin gözleri bana çeker...

sağlıklı olsun daaa kime, neye benzediği çok öenmli değil benim için ama bana benzese fena olmazzzzzzzzz

bakalım abisi gibi sarı kafaa olacak mı yoksa babası gibi esmer mi olacak çok merak ediyorum

bende bana benzermi benzemez mi onu çok merak ediyorum açıkçası kız olursa bana benzemesini çok istiyorum ama gözleri babasına benzesin mavi olsun:sm_cool:

Sağlikli Olsunda Arkadaşlar Gerisi Boş Ama Merak Etmeden Olmuyor Değilmi Hayirlisiyla Kurtarsin Allah Hepinizi Hayirli Evlat Olsunlar Inşallah

tabiki herşeyden önce sağlıklı olsun ama ben herşeyini merak ediyorum saçının telinden tırnağının ucuna kadar

Back
X