Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bağırsak hareketleriniz11+1 haftalık hamileyim.. Arada çok nadir de olsa saniyelik süren bişeyler hissediyorum.. Sizce bu ne olabilir??![]()
Ama bağırsak olsa diyorum sürekli hissetmez miyim ☺Bağırsak hareketlerinizen erken 16. Haftada kalp atımı şeklinde hissediliyor o da emin olamiyorsunuz 18-20 haftaya kadar hissettiği iz her şey muhtemelen bağırsak hareketleriniz bebeğiniz henüz coooook küçük hissedilmek için
İlk gebelik mi?? İlklerde geç hissediliyomuş galiba...22. Haftada hissettim
Evet ilk gebeliğim ve yavrum çok sessiz öyle aman aman hareketli değil ondan da olabilir.İlk gebelik mi?? İlklerde geç hissediliyomuş galiba...
Kaçıncı gebeliğin. İlklerde geç hissediliyor. 18 24 hafta arası. İkinci gebeliğinse bebek hareketi olabilir eğer zayıfsan hissedersin11+1 haftalık hamileyim.. Arada çok nadir de olsa saniyelik süren bişeyler hissediyorum.. Sizce bu ne olabilir??![]()
Evet ilk gebeliğim ve yavrum çok sessiz öyle aman aman hareketli değil ondan da olabilir.
İkinci gebeliğim canım.. Kilom da 62 inşallah bebeğimin hareketleridirKaçıncı gebeliğin. İlklerde geç hissediliyor. 18 24 hafta arası. İkinci gebeliğinse bebek hareketi olabilir eğer zayıfsan hissedersin
İlk gebelik mi sizinde??18. Haftamda ilk kez tek bir defa hissettim, 19. Haftaya girdim hiçbir şey hissetmiyorum maalesef. Herkes erken diyor 22. haftaya kadar yolu varmış, bekliyoruz bakalım![]()
Evetİlk gebelik mi sizinde??
İlklerde hep böyle oluyo galiba canım yaa.. Bende geç hissetmiştim.. Ama hissetmeye başlayınca da bir gram durmuyorlar içeride
İlklerde hep böyle oluyo galiba canım yaa.. Bende geç hissetmiştim.. Ama hissetmeye başlayınca da bir gram durmuyorlar içeride![]()
Yakında o günler de gelecek annesi ❤sen endişelenmeEvet ilk gebelikte geç hissediliyormuş ama bir kez hissedip bir daha olmayınca hem üzüldüm hem endişelendimkeşke başlasa da hiç durmasa benim meleğim
![]()
15 haftalık. İkiz oldukları içinmiş tekiz nasıl olur bilmiyorum11+1 haftalık hamileyim.. Arada çok nadir de olsa saniyelik süren bişeyler hissediyorum.. Sizce bu ne olabilir??![]()
Yaa maşallah15 haftalık. İkiz oldukları içinmiş tekiz nasıl olur bilmiyorum
7 aydır kucağımdalar teşekkür ederim sizin de inşallah sağ salim doğarYaa maşallahsağ salim kucağınıza alırsınız inşallah
![]()
Maalesef hayırAma bağırsak olsa diyorum sürekli hissetmez miyim ☺
7 aydır kucağımdalar teşekkür ederim sizin de inşallah sağ salim doğar![]()