Bebeğinizin hareketlerini en erken kaçıncı haftada hissettiniz 🥰

melek_

Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2023
189
69
13
25
11+1 haftalık hamileyim.. Arada çok nadir de olsa saniyelik süren bişeyler hissediyorum.. Sizce bu ne olabilir?? 🙈

11+1 haftalık hamileyim.. Arada çok nadir de olsa saniyelik süren bişeyler hissediyorum.. Sizce bu ne olabilir?? 🙈
Bağırsak hareketleriniz 😁 en erken 16. Haftada kalp atımı şeklinde hissediliyor o da emin olamiyorsunuz 18-20 haftaya kadar hissettiği iz her şey muhtemelen bağırsak hareketleriniz bebeğiniz henüz coooook küçük hissedilmek için

Bağırsak hareketleriniz 😁 en erken 16. Haftada kalp atımı şeklinde hissediliyor o da emin olamiyorsunuz 18-20 haftaya kadar hissettiği iz her şey muhtemelen bağırsak hareketleriniz bebeğiniz henüz coooook küçük hissedilmek için
Ama bağırsak olsa diyorum sürekli hissetmez miyim ☺

Bende ilk gebeliğim de geç hissetmiştim hatta üzülüyodum bile hissedemiyorum hiç diye... İkinci olunca bu belki daha erken hissederim diye düşünmüştüm
Evet ilk gebeliğim ve yavrum çok sessiz öyle aman aman hareketli değil ondan da olabilir.

18. Haftamda ilk kez tek bir defa hissettim, 19. Haftaya girdim hiçbir şey hissetmiyorum maalesef. Herkes erken diyor 22. haftaya kadar yolu varmış, bekliyoruz bakalım 🙁

İlklerde hep böyle oluyo galiba canım yaa.. Bende geç hissetmiştim.. Ama hissetmeye başlayınca da bir gram durmuyorlar içeride 🙈😅

Evet ilk gebelikte geç hissediliyormuş ama bir kez hissedip bir daha olmayınca hem üzüldüm hem endişelendim 😭 keşke başlasa da hiç durmasa benim meleğim 🥰

Back
X