Bebeğinizin hareketlerini en erken ne zaman hissettiniz ?

Zeyzeynpp

Sizi veren Allah'a şükürler olsun 👸🤴🏼 🦋
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2014
754
300
123
Biliyorum konu hakkında çok fazla konu açılmış olabilir ama gerçekten ben en erken ne zaman hissettiniz onu merak ediyorum ve nasıl bir histi? Ve kaç günde bir oluyordu yada sıklığı neydi ? 1 haftadır böyle seyirme desem değil ama ona benzer bişeyi göbek deliğimin 1-2 parmak aşağısında hissediyorum..

Ilk oglumu 18.haftada hissetmistim oyle seyirme gibi filan degil iceriden karniniza dokunuyor bariz bunu hissediyorsunuz
Ikinci gebeligim tam 18 hafta ama hissedemiyorum bu sefer karin duvarima carpmiyor dr kontrol etti sorun yok cok sukur dun sabah iki kez hissetmistim bu saat oldu yok ama tabi dinlenip bekleme sansimda yok oglumun pesindeyim surekli :)

Öncelikle Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin :) Benimde oğlum olacak Allah kısmet ederse :) o zaman bu seyirme diye hissettiğim şey bebeğim değil muhtemelen rahmimin büyümesi ve damar atması gibi bişey

Kendi tecrubelerime bakarak soyleyecek olursam hayir degil bende kackere sevinmistim ilk hamileligimde o seyirmelere :)
Gercekten hissetmeye baslayinca anlayacaksiniz aradaki farki
En gec 20.haftada net hissedilir daha zayiflasaniz dahada erken hissedebilirsiniz ama bebegin pozisyonuda onemli iste
Dunyanin en muhtesem duygusu sabirsizlanmakta hakliyiz
Amin insallah saglikla kucaklarimiza alalim benim ikincide erkek :)

Zayıf değilim hamile kalabilmek için ideal kiloma düştüm 2inci ayımda hamile kaldım ama dediğim gibi zayıf değilim 1.68 boyum var 68 kiloyum 65le hamile kalmıştım :)) heyecanımı mazur görün o kadar ayrıntıya giriyorum :)) cuma günü kontrolümüz var bakalım ancak o zaman içim rahatlayacak sanırım :) ah bu hamilelik ne kadar kaygı dolu :)

bende seninle aynı haftalarda benzer tepkileri hissettim 19.haftada dahada güçlendi fakat hareketler düzensiz 28.hafta itibariyle düzenli hareket beklenmeliymiş bebeklerden.bi gün hissedersem 2 gün hiç hissetmiyorum mesela ben ödüm kopuyor doktora gidiyorum ekranda görüyorum hareketini.Allah hepimizin yardımcısı olsun sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Tam 16 haftalıktım. Herkes çok erken dedi şuan hareket etsede hissetmezsin dedi ama ben emindim. Çunku benm bebeğim çok harekrtli bi bebek. Çok erken başladı hareketleri. İlk 2-3 hafta boyunca sadece sağ alt karnımdan vuruyordu 20. Haftadan sonra tamamını hissettim.

Ben 16 da minik minik hissetmistim ama net bi sekilde 18 haftalikken hissettim.
Ama ilk hareketleri cok asagilarda hissetmistim oyle gobekten 2 parmak asagi falan degil, benim kiz asagilarda takiliyodu galiba gerci hala genelde asagiya vuruyo, bizinkinin tercihi galiba

Ben 18.haftada hafif hafif kalp carpintisi gibi ve sanki icten vakum yapiloyormus gibi hissettim. Sonraki hafta daha da gucleniyor surekli olmuyor tabi ara ara bazen sık bazen hic.

17+5'te o bahsettiğiniz seyirme şeklinde hissettim ben de. Damar falan değil bebek o. Zaten damar atmasından farklı bir his. Şimdi 19 haftaya yaklaştım içimde hafif hafif bir şey hareket ediyor :)

17 haftasında seyırme seklınde hıssettım cok az ama 3 gün önce daha cok hıssettım karnıma baktığımda dışardan bıle gözüktü tekme attı sankı 1 2 kere de olsa atıyor karnım cok guzel bır duyguymuş Sımdı daha içten hissediyorum oglumu

Sanırım bebeğin pozisyonuyla hareket algılamamızın çok alakası olabilir

sanırım benimki de hareketli olucak :) Allah bağışlasın canımm:)

Çok tatlısın:))))) aman hareket etsinler de aşağısı yukarısı farketmez :)

Ben 18.haftada hafif hafif kalp carpintisi gibi ve sanki icten vakum yapiloyormus gibi hissettim. Sonraki hafta daha da gucleniyor surekli olmuyor tabi ara ara bazen sık bazen hic.
Bunu bildiğim iyi oldu aslında çünkü sık olucak diye insan heyecanla bekliyor sonra üzülüyor

17+5'te o bahsettiğiniz seyirme şeklinde hissettim ben de. Damar falan değil bebek o. Zaten damar atmasından farklı bir his. Şimdi 19 haftaya yaklaştım içimde hafif hafif bir şey hareket ediyor :)
Yaaaa o kadar sabırsızlanıyorum ki inşallah hissettiğim şey bebeğimdir :)))

Ah Allah bağışlasın inşallah evlatlarımızı oğullarımızı :) nasıl güzel nasıl kutsal bi duygu onun içimde olduğunu hissetmek bile :)

17. Haftammda hıssetmıstım. Gercı ben gaz dolanıyor duye dusunuyordum ama bebısımmıs meger

18 haftayım bu hafta başladı gözle dısarıdan goruyoruz tumseklerı. cok tatlı oynuyor hıssedıyorum allah herkese nasıp etsın ıns

herkesin evladı hayırlı olsun inşallah, sağlıkla kucağımıza laırız inşallah. benim ilk hamileliğim 21. haftadayım bundan 3 hafta önce hareketler yavaştan başladı ben bu haftaya kadar bebek hareketi olduğunu düşünmemeye çalıştım boşuna heyecan yapmayım dedim ama şimdi gayet net hissediliyor ki bu da geçen haftalarında bebek hareketi olduğunu gösteriyor. ama öyle göbeğin 1-2 parmak altında değil baya aşağıda iyice rahim kısmında zaten ultrasonda görüldüğü yerde orası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…