• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebeğinizin ilk banyosu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU3

Ziyaretçi
kızlar bebeğim bu gün göbeğini düşürdü....:teytey: ilk banyonuz nasıldı?? benim bebeğim çıplak kalmaktan çok korkuyooo nasıl yıkanacak korkuyorum.siz neler yaşadınızzzfisfisfis

ayyy yerim ben onu annesi pek de utangaçmış...:)))valla ben de merak ettim bebişim olunca nasıl yıkayacağım ilk bilmiyorum çok heyecanlanırım herhalde...göbişi hayırlı olsun geçmiş olsun allah sizi ayırmasın cnm..banyo yaptırınca bizimle de paylaş...

canım çok teşekkürler cesaret verdin...

benim daha bi bebğim yokki yıkaıyım onu olur inşallah ama olrsa kesin annem yıkar valla çok becerikli herkes onu çağırıyo bebğini yıkatmak için bebek telleğı kadın artık ustalaşmış

ben göbeği düşmeden de yıkamıştım ama benimki ilk günden beri her gün yıkandığı için hiç ağlamadı banyoda hala da çok seviyor yıkanmayı tavsiyem onu sen tut ona yakın dur ve cesur ol ses tonun da yumuşak olsun ki kendini güvende hissetsin strese girme ki o da stres olmasın bebekler çıplakken rahatsız oluyorlar ama bir kaç hafta sonra çıplaklık hoşuna gitmeye başlayacak merak etme

benım oglumun gobegı 4-5 gunde dustu ve ben o gun bugundur her gece yıkarım oglumu artık alıstıda suda cok mutlu oluyo
sen ne kadar sakın olursan bebısınde o kadar sakın olur tıtreme nazık ol hıc bısey olmaz ama tek basına bıra<z zorlanırsın cnm benden solemesı bız aksamları esımle yıkıyoruz gunduzlerı cok sıcak oldugunda kendım tek yıkıyorumda kolum kopuyo

bu arada ben tarihe bakmadan yazmışım mesajı h_lall senin bebek bemimkinden bile büyük biliyorsundur heralde yıkamayı artık :)

bebeklerinizin ne kadarlık olduğunu gösteren tabloyu nasıl oluşturuyorsunuz yardımmm.

Back
X