Bebeginizin ilk tekmesinde neler hissettiniz korktunuzmu yada nasil.bir his aciklama kismina bakar mısınız

duygu7434

Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2023
512
-26
18
29
Kızlar 10 haftalık hamileyim :)) bebeğimin ilk tekmesi nasıl olacak çok merak ediyorum çok.ta korkuyorum tarif eder misiniz nasıl bir his korkan oldu mu mesela:)))))

Korkmak çok aşırı bir duygu olur. Zaten öncesinde hareket ettiğini kısmen hissediyorsun. Acı filan da olmuyor korkacak birşey de yok. Tarif edilebilir mi emin değilim yaşayıp hissetmek daha doğru ama kötü değil kesinlikle mutlu edici bir his. Sana ben de buradayım anne diyormuş gibi hissettiriyor öyle söyleyeyim.

Kızlar 10 haftalık hamileyim :)) bebeğimin ilk tekmesi nasıl olacak çok merak ediyorum çok.ta korkuyorum tarif eder misiniz nasıl bir his korkan oldu mu mesela:)))))
O hareketi gebelik başından beri hep beklediğim için bana çok mucizevi gelmişti. Aslında tekme değil, başlarda hareket hissediyorsun. Sanki ağır ağır hareket eden bir şey var içinde. Zamanla o hareket pıt pıt atan bir harekete dönüyor. Sanki kalbin oradaymış da dışardan hareketi görüyormuşsun gibi. İç karnın darsa hareketleri erkenden dışardan da görürsün zaten. Karnının aşağı yukarı hareket ediyor

Sabırsızlıkla bekliyorum çok teşekkür ederim:))))

Sabırsızlıkla bekliyorum çok teşekkür ederim:))))
Birde size.bisey sormak.istiyorum sizde de oldumu hiç... bir soru paylaşınca pro üyelerin hepsi gelip alaycı konusuyo sonra ceza aliyosunuz bir kaç defa başıma geldi haklı olduğum halde üstüme geldiler alaycı konuştular hepsi cevap.verince ceza yedim ve hala devam ediyorlar bunlardan kurtulmanın yolu yokmu (((

Sabırsızlıkla bekliyorum çok teşekkür ederim :))) Birde size.bisey sormak.istiyorum sizde de oldumu hiç... bir soru paylaşınca pro üyelerin hepsi gelip alaycı konusuyo sonra ceza aliyosunuz bir kaç defa başıma geldi haklı olduğum halde üstüme geldiler alaycı konuştular hepsi cevap.verince ceza yedim ve hala devam ediyorlar bunlardan kurtulmanın yolu yokmu (((

Canım nasıl biliyor musun seni gıdıklıyor ilk zamanlarda böyle kelebek çırpışı gibi rabbim tez zamanda nasip eylesin

Canım nasıl biliyor musun seni gıdıklıyor ilk zamanlarda böyle kelebek çırpışı gibi rabbim tez zamanda nasip eylesin
Çok teşekkür ederim sabırsızlıkla bekliyorum bide size bisey sormak istiyorum Birde size bisey sormak istiyorum sizde de oldumu hiç... bir soru paylaşınca pro üyelerin hepsi gelip alaycı konusuyo sonra ceza aliyosunuz bir kaç defa başıma geldi haklı olduğum halde üstüme geldiler alaycı konuştular hepsi cevap.verince ceza yedim ve hala devam ediyorlar bunlardan kurtulmanın yolu yokmu (((

Ben de panik atak var hep korkardım kesin panik olurum diye ilk 14-15. Haftada böyle sanki rahimde su dolu biseyin içinde sağa sola balık kayan balık gibi hissettim hafiften kendini sağa sola çarpıyormuş minnoş
18 haftalık olduk şimdi baya baya hareketli ben erken hissetmeye başladım rahme bastırıyorum pıt pıt vuruyor hafif
Sola yatıp bacağımı kaldırınca da oynuyor hissediyorum panik olmadım aşk geliyor insana yaaa minnosum hareket ediyor diyorum
Sabahın köründe yapmasa iyi ama

Ne güzel darısı başıma bende sabırsızlanıyorum o.duyguyu yaşamak için tecrübeli ve o duyguyu yaşayan annelere bir sorayım dedim teşekkür ederim:)))) hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah bebegizi :)

Ben de merakla bekliyorum. 11. haftadayim. Cok sabirsizlaniyorum. Arkadaslarin yazdiklarini okuyunca icim eridi, insallah o günleri biz de görebiliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…