Doğuma Hazırlık Bebeğinizin İsim Ve Anlamı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Çok samimi iki kız arkadasım var biri erkek bebek beklıyor diğeri kız...İsimleri ise TOPRAK ve DURU olacak allah izin verirse...
Siz hangi isimleri düşünüyorsunuz lütfen paylaşın
...

benim 2 yaşında bir kızım var ismi Ecrin..anlamı Allah ın hediyesi demek..şuan 7 haftalık hamileyim kız olursa anlamını bilmiyorum ama ceylin düşünüyoruz..erkek olursa hiç bir fikrim yok..

benim oğlumun adı kerem ( asalet, soyluluk ) şu an 6 haftalık hamileyim kız olursa irem düşünüyorum cennet bahçesi diye geçiyo ama iyi bir isim değil diyenlerde var. Neyse ki daha çok zamanım var araştırıp öyle koyarım.

ıkız erkeklere hamileyım ben emir(Reis, aşiret başı, Emreden)ve anıl(Ölçülü davranan, hoşa giden kimse ) istıyorum esımde göktuğ (Gök renkli Tuğ sahibi) ve aytuğ(Ay gibi tuğ.Tuğ ise Padişahların ve vezirlerin başlarına taktıkları başlıkların ön tarafında bulunan tüy veya püskül biçimindeki süs anlamına gelir) ıstıyorrrr 5 aylık hamıleyım daha degısırmı fıkırlerımız bılmıyorum artıkk:))

merhaba arkadaşlar bende 33+6 haftalığım.allah nasip ederse bir kız bebeğim oalcak ve adını ALMİNA BEREN koyacağız inşşallahh.
ALMİNA:sadece mina dağında yetişen kırmızı bir çiçekmiş.
BEREN ise güçlü akıllı kuvvetli demekmiş :46:

arkadaşımın doğumuna 15 gün var kzı olacak ismini "asel deniz" koyacaklar
asel: cennetteki bal ırmağının adı

Back
X