Bebeğinizin kacıncı ayında daha cok zorlandiniz

aleynaa

Carpediem
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2012
44
10
88
Evet bayanlar benim oglum 3 aylik ve ek gıdaya gecince biraz daha rahatlarim diye dusunuyorum cunku boyle hep bana yapisik en azindan 6. Aydan sonra arada bir babasi yedirir mamasini bende dinlenebilirim diye dusunuyorum ama cevremdekiler fazla ümitlenme o zaman daha zor oluyor diyor.
Sizler en cok bebeginizin kacinci ayinda zorlandiniz???:anne:

Ben ilk 7 ay cok zorlandim gunde en fazla 2 saat uyuyordum. 68 kilodan 54 kiloya indim o derece zordu benim icin:) ama simdi 15 aylik cok sukur bende toparladim. Ilk 6 7 ay cok zor oluyor surekli ilgilenmen gerek oturmaya basladimi biraz daha rahat edersin en aziindan kendi kendine oyuncaklarla oynar sende dinlenirsin.

Canim oglum 16 aylik gunduz uykusu az bir kere bir saat uyuyor arada ikinci kez az uyur . Sabah 6da kalkar hareketli hic oturmaz. Oturmadigi icin oturup oyuncaklarla oynamaz. Bebeklikte belli ediyor hareketli olup olmayacagini. Her donemin ayri zorlugu var. Hep kabiz bir bebekti ilk uc ay zor gecti. 6. Ay rahatlar bir yas rahatlar bir kac ay sonra rahatlar diye diye 16 ay gecti eahatlamadim. Ek gida gecisler sorun. Sarkilarla videolarla olsada yinede yedi. Hic yemeyen cok az yiyende var. Emeklemesi . Emeklediginde yuruse diyorsun yurumeye baslayinca duser diye arkasindasin. Simdi tam yuruyor dagitiyor her yeri. Disari devamli cikmak istiyor. Akli erdikce yemek seciyor. Erken dis cikarmaya basladi. Dis ayri bir dert. Evhamliyim birde. Bebekten bebege degisir uyumayan ve con hareketli bir bebekse zor. Birde cevrem bana buyudukce dertleri bitmez daha cok cogaliyor der. Ergenligi var okul donemi. Bebeklik cocukluk gibi yaninda olmayacaklar o zaman daha baska dert oluyor. Sorumluluklarimiz bitmeyecek. Yuk gibi dusunmemek ve birgun bitecek beklentisi olmadan keyif alarak gecirmek en iyisi . zor olsada

Back
X