I
ilaydaa
Ziyaretçi
- Konu Sahibi ilaydaa
-
kızlar benimde göbeğim çok atıyo badi bile böle kalkıp iniyo bu şimdi bebişimin kalp atışı mı
kızlar Selam
Ben Birkaçgündür Birşey Farkettim
Ve Bunuda Sizinle Paylaşmak Istedim
Biliyosunuz Henüz Yeni Hamileyim
Geçen Hafta Dr Gittiğimde Bebeğimin Kalp Atışı Duyamamıştık
Allah Nasip Kısmet Ederse Bu Cuma Tekrar Gidicem
Geçenlerde Uzanmış Televizyon Izliyodum
Tesadüfen Kumandayı Karnıma Koymuşum
Ve Ne Fark Ettim Biliyomusunuz Bebeğimin Kalp Atışını
Meleğimin Kalbi Attıkça Kumanda Inip Kalkıyodu
Inanamadım Okadar Sevindimki
Eşimede Gösterdim Oda Farketti
Henüz Bebişinin Kalp Atışını Duyamayanlar Bir Deneyin Derim
Hemen Göbeğinizin Altına Koyun
O Anı Görüceksiniz:smiley-cool:
kızlar hevesinizi kırmak istemem ama bu gördüğünüz sizin kalp atışınızın vücudunuza yansıması..
bende bebeğimin kalp atışını ve kıpırdadığını hissettim demiştim druma sanırım 11-12 haftalık filandı bana güldü ve bu tıbben mümkün değil dedi en erken 16-18 haftalar arasında hissdersin o da kıpırtısını kalbini değil demişti ve gerçekten o hareketlerin daha önce hissettiklerimden farklı olduğunu anladım kalp atışları ancak steteskop ile 5. aydan sonra duyulabilir ama dışarıdan görülmez..
Kızlar selam
Ben birkaçgündür birşey farkettim
Ve bunuda sizinle paylaşmak istedim
Biliyosunuz henüz yeni hamileyim
Geçen hafta dr gittiğimde bebeğimin kalp atışı duyamamıştık
Allah nasip kısmet ederse bu cuma tekrar gidicem
Geçenlerde uzanmış televizyon izliyodum
Tesadüfen kumandayı karnıma koymuşum
ve ne fark ettim biliyomusunuz bebeğimin kalp atışını
Meleğimin kalbi attıkça kumanda inip kalkıyodu
İnanamadım okadar sevindimki
Eşimede gösterdim oda farketti
Henüz bebişinin kalp atışını duyamayanlar bir deneyin derim
Hemen göbeğinizin altına koyun
O anı görüceksiniz:smiley-cool:
kızlar hevesinizi kırmak istemem ama bu gördüğünüz sizin kalp atışınızın vücudunuza yansıması..
bende bebeğimin kalp atışını ve kıpırdadığını hissettim demiştim druma sanırım 11-12 haftalık filandı bana güldü ve bu tıbben mümkün değil dedi en erken 16-18 haftalar arasında hissdersin o da kıpırtısını kalbini değil demişti ve gerçekten o hareketlerin daha önce hissettiklerimden farklı olduğunu anladım kalp atışları ancak steteskop ile 5. aydan sonra duyulabilir ama dışarıdan görülmez..
yine bana kızabilirsiniz ama bunu ancak 5. aydan sonra steteskop yardımıyla doktorlar duyabilir..onlar bile net ayırd edemezlermiş ..anne ve bebeğinki karışırmış birbirine..senin duyduğun kalp atışı hareketlerde senin iç organlarından gelen sesler..eğer bebeğin büyükse yani 8-9 aylık ise duyabilirsin ama kıpırtılarını...canım ben steteskopla 11. haftadan beri dinliyorum hareket edince sesinide duyuyorum
yine bana kızabilirsiniz ama bunu ancak 5. aydan sonra steteskop yardımıyla doktorlar duyabilir..onlar bile net ayırd edemezlermiş ..anne ve bebeğinki karışırmış birbirine..senin duyduğun kalp atışı hareketlerde senin iç organlarından gelen sesler..eğer bebeğin büyükse yani 8-9 aylık ise duyabilirsin ama kıpırtılarını...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?