Bebeğinizin Kalp Atışını Duymak İstiyormusunuz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi ilaydaa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
valla benim kumandada neredeyse karnımda dans ediyo ama kendi kalp atısım onu titretiyoooo.bugun 15+1 oldum bide ben hissetsem şu kıpırtıları nerdeeeeee:)

eylülcüm bugün dr daydım dr dedim duyduğum sesi anlattım yani bebişimin kalp atışıymış sana bu bilgiyi kim verdiyse yanlış bilgilendirmiş hareketleriniide net bi şekilde duyuyorum

benide öylesine biri yönlendirdi işte ben zaten doktora filan da gitmiyorum internetim filan yok benim araştırmıyorum öylesine söyledim..umarım bebeğinin ağladığını güldüğünü de duyarsın canım ..hayırlı doğumlar..
not: ayrıca benim 3.bebeğim..ve eşim doktor..sevgiler

Son düzenleme:
hevesinizi kırmak istemem ama o bebeğinizin kalp atışı değil sizin kalp atışınız damarlar üzerindeki titreşimi tüm vucuda yansıtması ile ortaya çıkan birşey sadece karında değil göğüsünüze koyun oradada aynı şeyi fark edersiniz daha kolayını istiyorsanız bir küçük bardağa az bir su koyun ve vucudunuzda gezdirin vucudun tüm bölgesinde bunu yaşarsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…