- 2 Ekim 2025
- 22
- 19
- 3
- 35
- Konu Sahibi kaktusss90
-
Cok normal arkadaşım. 7+4 te duydum ben. Kalbini yorma daha cok erkenMerhaba, uygulamaya göre 6+6 haftalığım. Ultrasonda ne kadar olduğunu bilmiyorum söylemedi doktor.
Kese geçen hafta bebek ise geçen cuma göründü.
Dün kalp atışı göremedik.
Normal mi? Çok korkuyorum.
1 hafta daha bekleyeceğiz.
Sizler kaçıncı hafta ve günde duydunuz?
Ben 6+5 vajinal usg ile duymuştum kalbini. 9. Haftaya kadar bekleniyor canım. Stres yapıp bebişe zarar verme bir problem yoktur. Geç duyan çok insan varMerhaba, uygulamaya göre 6+6 haftalığım. Ultrasonda ne kadar olduğunu bilmiyorum söylemedi doktor.
OyCok normal arkadaşım. 7+4 te duydum ben. Kalbini yorma daha cok erken
Amin7. Haftada :) sizde bir sonrakinde duyarsınız büyük ihtimalle
İnşallah, bana ultrasonda kaç haftalık oldugunu da söylemedi. Bu haftada bu kese boyutunda görmeyi beklerdim dedi sadeceBen 6+5 vajinal usg ile duymuştum kalbini. 9. Haftaya kadar bekleniyor canım. Stres yapıp bebişe zarar verme bir problem yoktur. Geç duyan çok insan var
7+3 te duydum 9. Haftaya kadar normal rahat olun küçük dahaMerhaba, uygulamaya göre 6+6 haftalığım. Ultrasonda ne kadar olduğunu bilmiyorum söylemedi doktor.
İnşallah, bana ultrasonda kaç haftalık oldugunu da söylemedi. Bu haftada bu kese boyutunda görmeyi beklerdim dedi sadece
Benim de bugün 6+6 oldu dün göremedik.. geçen hafta çok düşük şekilde duymuştuk bu kez hiç duyamadık. Bize de bir hafta bekleyelim dedi. İnşallah siz duyarsınızMerhaba, uygulamaya göre 6+6 haftalığım. Ultrasonda ne kadar olduğunu bilmiyorum söylemedi doktor.
İnşallah ikimiz de duyalım sağlıklıysaBenim de bugün 6+6 oldu dün göremedik.. geçen hafta çok düşük şekilde duymuştuk bu kez hiç duyamadık. Bize de bir hafta bekleyelim dedi. İnşallah siz duyarsınız
Hayırlısıyla alın kucağınıza inşallahAy siz onu boşverin bana da neler dedi 6. Haftada gittim kese bile zor gördü sağlıksız bu bebek düşer git eve düşür dedi 27. Haftaydayız şimdi
Doktorların her söylediğine bakma daha çok erken ben de 6+4 teyim gideceğim bugün lekelenmem var. Büyük ihtimalle duymam kalp atışı. Zaten 7 ve sonrasında duyuluyor stres yapma üzülme daha çok erkenMerhaba biz de bugün ne karından ne de alttan 6 + 1’de duyamadık
Geçen hafta sadece keseyi görmüştük küçüktü
Bu hafta kese büyümüştü
Yolk ve embriyo vardı
SAT tarihine göre daha büyük olması gerekiyor ama geç döllenme olabilir de doktor
Önümüzdeki hafta pazartesi tekrar gel dedi ama ben Salı gideceğim
Eğer yine duyulmazsa kürtaj yapalım dedi
Moralim inanılmaz bozuk
Benim durumumda olan var mı
Merhaba, tabi ki sonucu bilmiyoruz ama umudunuzu kaybetmeyin hemen çünkü 6+1 çok erken, kalp atışı henüz başlamamış olabilir. İsterseniz içinizi rahatlatacaksa gidin tabi ki ama moralinizi bozmayın ben de aynısını yaptım. Defalarca kez doktora gittim, çok strese girdim çok ağladım. İyiyse de kötüyse de sonucu değiştiremiyoruz tek yaptığımız strese girmek oluyor. O yüzden lütfen şimdiden canınızı sıkmayın moralinizi bozmayın. İnşallah iyidir, sağlıklıdır ve sizinledirMerhaba biz de bugün ne karından ne de alttan 6 + 1’de duyamadık
Geçen hafta sadece keseyi görmüştük küçüktü
Bu hafta kese büyümüştü
Yolk ve embriyo vardı
SAT tarihine göre daha büyük olması gerekiyor ama geç döllenme olabilir de doktor
Önümüzdeki hafta pazartesi tekrar gel dedi ama ben Salı gideceğim
Eğer yine duyulmazsa kürtaj yapalım dedi
Moralim inanılmaz bozuk
Benim durumumda olan var mı
Merhaba siz kalp atışını duya bildinizmi?Merhaba, uygulamaya göre 6+6 haftalığım. Ultrasonda ne kadar olduğunu bilmiyorum söylemedi doktor.
Simdi durumunuz nedir pekiBenim de bugün 6+6 oldu dün göremedik.. geçen hafta çok düşük şekilde duymuştuk bu kez hiç duyamadık. Bize de bir hafta bekleyelim dedi. İnşallah siz duyarsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?