Dalan roxy gerçekten güzel yıkıyor. Bende normalde tüllerim ve beyaz çamaşırlar için kullanıyorum. Şaypadan alıyoum ben. Ama bu kadar güzel yıkayan ve güzel kokan bi sabunun %100 doğal olduğuna inanmıyorumlmaz: . Bebek kıyafetleri için kulanmıyorum bu nedenle
ya kızlar ben 22 haftadayım önceden 2 düşüğüm vardı çalışamıyorum zaten şimdi hep yatıyorum sadece hastaneye gidip geliyorum hastanede doktorum hemen alıyor muayeneye ayakta çok durmayayım diye. Cesaret edip hiçbişey alamıyorum bişey olursa diye Allah korusun kurtulamadım o psikolojiden. Aldıklarım elimde kalırsa diye erken almaya korkuyorum bebeğimin daha bi çorabı bile yok. Bide baska memleketteyiz benim için alışveriş yapacak kimse yok. Kayınvalidem son bi haftada alırız diyor. Ben şimdi bile çok yürüyemiyorum o zaman çok ağır olmaz mıyım? Ne yapacağım bilemiyorum
ya kızlar ben 22 haftadayım önceden 2 düşüğüm vardı çalışamıyorum zaten şimdi hep yatıyorum sadece hastaneye gidip geliyorum hastanede doktorum hemen alıyor muayeneye ayakta çok durmayayım diye. Cesaret edip hiçbişey alamıyorum bişey olursa diye Allah korusun kurtulamadım o psikolojiden. Aldıklarım elimde kalırsa diye erken almaya korkuyorum bebeğimin daha bi çorabı bile yok. Bide baska memleketteyiz benim için alışveriş yapacak kimse yok. Kayınvalidem son bi haftada alırız diyor. Ben şimdi bile çok yürüyemiyorum o zaman çok ağır olmaz mıyım? Ne yapacağım bilemiyorum
Arkadaşım psikolojini çok iy anlıyorum..önemli olan sağlıkla bebeğini kucağına alman gerisi boş inan..bar 28.haftadan sonra aldır cnm son hafta diye bişey yok çünkü..yani bebişlerin ne zaman geleceği hiç belli olmaz böle de bi gerçek var. o yüzden k.validen bence 28.haftalarda başlasın almaya.özellikle hastane çıkışları,battaniyeleri,sana gecelik,emzrime ile gereçler,bebiş kıyafetleri vs leri alsın..çünkü o kadar çok şey oluyoki ihtiyaç anlamında..yani son ana bırakma bence yinede..
Bencede cnm,28.haftanda kayınvalden alsın en azından çok gerekli olanları sana pijama emzirme sütyeni vs ve bebeğe 2 3 hastane çıkışı en azından,diğerlerini yavaş yavaş hazırlarsınız ama en azından bunlar hazır olsun
bende hamileligimi yatarak geciriyorum ve bebegimin butun ihtiyaclarini,elbiselerinden arabasina kadar annem ve ablam secti aldi sag olsun.Kotu dusunme ve cok da gec olmadan yavas yavas aldir 28.haftandan sonra,insallah hersey yolunda gidecek.
Bazen hastane çıkışında 2dk uğruyoruz magazaya almaya cesaret edemiyorum hemen geri çıkıyorum Allah ım inşallah beni de yavruma hayırlısıyla kavuşturur.
Sier Allah razı olsun canım Rabbim ikimizi ve isteyen herkesi gül kokulu bebeklerine kavuştursun
şeker delisi,ben de yata yata doğurdum...kanamalıydım.sureklı kasılıyordum,erken dogum tehlıkem vardı,bız erken beklerken,o bu sefer inat etti ve 40.haftanın bıtımınde geldı :)
hıc bısey alamadım,magazaları doya doya gezemedım,hep heveslerım vardı,oylece kaldı...
sonra bebegım dogdu,1ay sonra annemın aldıgı bırkac kıyafet vardı,hıc bırı olmadı,o zaman cok sevındım,ıyı kı hıc bısey almamısım dıye.bosver tatlım,bebegın dogunca ıstedıgını alırsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?