Doğuma Hazırlık bebeğinizin kıyafetlerini ne zaman yıkadınız

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
ben bebeğimin tüm battaniye,alt açma seti ve giysilerini 28 haftalıkken yıkadım ütüledim.yıkamak için dalan roxy kullandım.hastane çantamda her ihtimale karşı 28 haftadan itibaren hazır duruyo.daha sonra aldığım şeyleride dalan roxy ile elimde yıkayıp ütüleyip koyuyorum.

ay evet arkadaşlar haklısınız ben kocamı dinlersem yandım erken erken deyip duruyo zaten 31 haftalık oldum ağırlaşmaya başladım bile ayaklarım şişiyo bu hafta sonu gidip herşeyini alayım ablamla ona kalsam yandım allah korusun ya aniden bişiy olsa hem daha yıkaması var off off

canım ben sabun ne kadar doğalsa bu da o kadar doğal derken, sadece kokusu temizlik kapasitesi doğallığını göstermez çünkü en doğal sabunun çözeltisinde de kimyevi madde olduğunu işaret ederek söyledim. hatta lisede tezimde sabun yapmıştım
yani hiçbiri doğal değil aslen...
dermotolojik olarak uygunluğu ispatlanmış ve belli testlerden geçmiş. bebeğim alerji olmadıkçabenim için yeterli.

Gerçi bu devirde doğal bişey bulmak imkansız. O olmasa başka bişey olucak üff fazlada kafaya takmamak lazım die düşünüyorum ama uygulayamıyorum işte.

Ben çok sabırsızımdır. Daha 5 aylıkken başladım herşeyini yıkadım ütüledim çekmecelerine koydum. hastane çantamda çoktan hazır. bi bebeğimiz kaldı beklediğimiz....

bende bu hafta sonu yıkıycam inşallah... babamız şimdi odamızı boyuyor mobilyalarımız kurulacak hafta sonu inşallah herşeyimiz biter hafta sonuna kadar bi çanta alamadım ya istediğim gibi bişi bulamadım...
bende deterjan konusunda karasızım ya hacışakir alıcam yada roxy ama dalinin yumuşatıcısıda alsammı die düşünüyorum....

hamilelgimi yatarak gecirdigim icin sag olsun annem ve ablam hallediyor butun isleri.Bebegimin kiyafetlerini dunden beri yikiyorlar,yarin da utusunu yapacaklar kismetse.Ablam parlar marka bitkisel sabun tozu almish,kokusu cok hosh degil ama bebege zararsiz en azindan.Dogum cantami da 30.haftamda hazirladik.

ya kızlar ben 22 haftadayım önceden 2 düşüğüm vardı çalışamıyorum zaten şimdi hep yatıyorum sadece hastaneye gidip geliyorum hastanede doktorum hemen alıyor muayeneye ayakta çok durmayayım diye. Cesaret edip hiçbişey alamıyorum bişey olursa diye Allah korusun kurtulamadım o psikolojiden. Aldıklarım elimde kalırsa diye erken almaya korkuyorum bebeğimin daha bi çorabı bile yok. Bide baska memleketteyiz benim için alışveriş yapacak kimse yok. Kayınvalidem son bi haftada alırız diyor. Ben şimdi bile çok yürüyemiyorum o zaman çok ağır olmaz mıyım? Ne yapacağım bilemiyorum

Arkadaşım psikolojini çok iy anlıyorum..önemli olan sağlıkla bebeğini kucağına alman gerisi boş inan..bar 28.haftadan sonra aldır cnm son hafta diye bişey yok çünkü..yani bebişlerin ne zaman geleceği hiç belli olmaz böle de bi gerçek var. o yüzden k.validen bence 28.haftalarda başlasın almaya.özellikle hastane çıkışları,battaniyeleri,sana gecelik,emzrime ile gereçler,bebiş kıyafetleri vs leri alsın..çünkü o kadar çok şey oluyoki ihtiyaç anlamında..yani son ana bırakma bence yinede..

Bencede cnm,28.haftanda kayınvalden alsın en azından çok gerekli olanları sana pijama emzirme sütyeni vs ve bebeğe 2 3 hastane çıkışı en azından,diğerlerini yavaş yavaş hazırlarsınız ama en azından bunlar hazır olsun

bende hamileligimi yatarak geciriyorum ve bebegimin butun ihtiyaclarini,elbiselerinden arabasina kadar annem ve ablam secti aldi sag olsun.Kotu dusunme ve cok da gec olmadan yavas yavas aldir 28.haftandan sonra,insallah hersey yolunda gidecek.

Bazen hastane çıkışında 2dk uğruyoruz magazaya almaya cesaret edemiyorum hemen geri çıkıyorum Allah ım inşallah beni de yavruma hayırlısıyla kavuşturur.

Valla eşyaları yıkamışım yıkamamışım umrumda bile değil böyle okuyunca iyice hevesleniyorum ama elimden bişey gelmiyor Allah ın izniyle 28.haftadan sonra alalım bari

bende hamileligimi yatarak geciriyorum ve bebegimin butun ihtiyaclarini,elbiselerinden arabasina kadar annem ve ablam secti aldi sag olsun.Kotu dusunme ve cok da gec olmadan yavas yavas aldir 28.haftandan sonra,insallah hersey yolunda gidecek.

İnanır mısın magazaya girerken çekiniyorum psikolojim bozulmuş artık sanki satıcılar benim durumumu biliyorlar "sen niye alıyorsun ki" yada "hiç boşuna alma" deyiverecekler gibi geliyor. Ama Rabbime çok güveniyorum bu defa olacak O'nun izniyle

Bazen hastane çıkışında 2dk uğruyoruz magazaya almaya cesaret edemiyorum hemen geri çıkıyorum Allah ım inşallah beni de yavruma hayırlısıyla kavuşturur.

Cnm yaa üzülme..inşallah kavuşcan bu sefer bebeğine..böyle olman dediğim gibi çok normal.bende biraz bişeyler yaşadığım için seni çok iyi anlıyorum..ama sen yinede son ana kadar bırakma bazı şeyleri.

Sier Allah razı olsun canım Rabbim ikimizi ve isteyen herkesi gül kokulu bebeklerine kavuştursun

Sier Allah razı olsun canım Rabbim ikimizi ve isteyen herkesi gül kokulu bebeklerine kavuştursun

şeker delisi,ben de yata yata doğurdum...kanamalıydım.sureklı kasılıyordum,erken dogum tehlıkem vardı,bız erken beklerken,o bu sefer inat etti ve 40.haftanın bıtımınde geldı :)
hıc bısey alamadım,magazaları doya doya gezemedım,hep heveslerım vardı,oylece kaldı...
sonra bebegım dogdu,1ay sonra annemın aldıgı bırkac kıyafet vardı,hıc bırı olmadı,o zaman cok sevındım,ıyı kı hıc bısey almamısım dıye.bosver tatlım,bebegın dogunca ıstedıgını alırsın.

Sağol canım böyle destek alınca sizden rahatlıyorum. Vazgectim herseyden ama insanın hevesi oluyor işte. Rabbim bebeğini analı babalı büyütmeyi nasip etsin bana da inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…