Acele etmeyin, cocugunuz uzerindeki mantikli kararlari gelen hediyelere gore vermeyi dusunmemelisinizMerhaba kizlar. 6 ay 8 günlük bebegim var. Anneanemiz torununa küpe hediye aldi. Ama ben bebegimin kulağını deldiremedim. Bir kac yere sordum. 10 aydan aşağı delinmez dedi. Ama bazi yerlerde 3 ayi geçtiyse deleriz sıkıntı olmaz dedi. Sizce ne yapmaliyim. Sizler ne zamn küpelerini taktiniz.
Ne saçma bı yaklaşım kadın sormuş ne zaman deldirdiniz diye fikir edinmek istiyor belli ki. Kulakla dediğiniz yerler aynı miBabaannesi de burun hızması alsa burnunu da deldirecek misiniz?
Yada teyzesi göbek piercingi alsa göbeğini deldirecek misini?
Küpe nedir? AksesuarNe saçma bı yaklaşım kadın sormuş ne zaman deldirdiniz diye fikir edinmek istiyor belli ki. Kulakla dediğiniz yerler aynı mi
Ne kadar kötüsünüz. Hediye aldi diye taktiracam demedim size. Bende istiyordum kupe almayi annem aldi. Bunda fesatlanacak ne var. Hem ben sizin o zihniyetlerinizde degilim.Babaannesi de burun hızması alsa burnunu da deldirecek misiniz?
Yada teyzesi göbek piercingi alsa göbeğini deldirecek misini?
Haklisiniz dogru. Ben buraya fikir amacli yazdim. SağolunKüçücük bebek için hiç doğru bulmuyorum ne ortam güvenli ne çocuğa faydası var tam tersi eziyeti var
En azindan aynaya bakıp mutlu olmalı kendi farkında olmalı.
Böyle insanlar var malesef. Zihniyetleri kötü. Basklarina öyle saniyorlar. Fikir amaclı yazdığım seye gelen yoruma bak.Ne saçma bı yaklaşım kadın sormuş ne zaman deldirdiniz diye fikir edinmek istiyor belli ki. Kulakla dediğiniz yerler aynı mi
Teşekkür ederim sagolun. Biraz daha büyüsün insallh delireceğimdeldirmesi muhim degilde sonrasinda krem surmek yada takilan kupeyi arada kipirdatmak gerekiyor ya yapismasin diye beni zorlayan o olmustu。 kizim uyurken yaptim hep kendine dokunulmasindan hic hoslanmiyor。eger istiyor iseniz cocugunuzun davranislarina gore dusunun derim
Aslında benim de düşüncem 1yaslarina dogru deldirmek. Bnimde küçüklüğümden beri kupesiz oldugum hic bir animi hatirlamam. Severim de. Buyuzden kizima da hevesleniyorum.Günaydın bencede erken daha ama ben kızımın kulağını 1 yaşında deldirmiştimbenim kulağımda çok delik var o yüzden hoşuna gidiyodu sürekli kulağımdakini istiyodu. Bende götürüp deldirdim. Biraz ağladı ama sonra sürekli aynaya baktı şuan 11 yaşında hala ayna meraklısı sürekli giyinir çıkarır saçını yapar benim elbiselerimi topuklu ayakkabılarımı giyer durur evde Sanırım bu bizim doğamızda var. Sağlıkla büyüt bebeğini ama erken daha çok minik..
Ben zaten buruya fikir almak amacli yazdim. Yarin gidip deldiriyorum demedim ki. Annem elinde para varken simdiden aldi. Istedigin zamn deldir begenmiyorsan bozdur dedi. Benm de suanki fikrim 1 yasin da olmasiDaha çok minik. Acele etmeyin bence. Üstteki üyenin sitemi de bundan. Bekleyin bari yaşına girsin.
Aslında benim de düşüncem 1yaslarina dogru deldirmek. Bnimde küçüklüğümden beri kupesiz oldugum hic bir animi hatirlamam. Severim de. Buyuzden kizima da hevesleniyorum.
10 aydan aşağı olmuyormuş ama 3 ay da söylendi demişsiniz ama. Onay alsanız 3. ayda deldireceksiniz gibi bir algı oluşmuş. Çok da 1 yaş havası yok yazdığınız mesajda.Ben zaten buruya fikir almak amacli yazdim. Yarin gidip deldiriyorum demedim ki. Annem elinde para varken simdiden aldi. Istedigin zamn deldir begenmiyorsan bozdur dedi. Benm de suanki fikrim 1 yasin da olmasi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?