Bebeginizin kulagini ne zamn deldirdiniz.

Benim kızım 18 aylık, deldirmedim. Deldirmeyi de düşünmüyorum, büyüdüğünde isterse gider deldiririz.

Benimkini deldirmişler de ne olmuş, 30’uma dayandım bi tane küpem yok sevmiyorum takmayı keşke deldirmeseymiş annem boşu boşuna kötü görünüyor.

Kulaklarım dolu bulduğum heryeri deldirdim kaş göbek neresi varsa hatta dermal yaptıricam çok severim ama bebeklerin neden kulakları delinir anlamam kücücük bebelerin kulağında bileginde altinlar ben 10 yaşında falandım galiba deldirdiğimde

ne kadar güzel bi bakış açısı böyle düşünmemiştim hiç ne kadar mantıklı..

İlk kızıma tam 6aylikken eczanede deldirdim. Hiç bir sıkıntı yaşamadım. İkinci kizimida 10 aylık deldirdim. Herşeyin dahada farkında olduğu için çok ağladı. Elini sürekli kulağına götürdü. Küpeleri hissetti çekmek istedi.

Bunu yazmak için geldim konu sonuna. Aynı sünnet meselesi gibi, küçükken yapılınca ağlama acı o oranda az oluyor.

Dokular küçükken daha çabuk onarıyor kendini. Yazmıştım tekrar yazıyorum, asla tabanca ile yaptırmayın, ben intraketle acısız deldiklerini bilmiyordum. Bir klinikte yapılırsa, acısız ve risksiz oluyor. Birde Bepanthol tarzı kremle kuleye adaptasyon hızlanır

Kızım 16 aylık 2 yaşında deldireceğim

Son düzenleme:
Eczane deliyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…