bebeğinizin odası ayrımı yoksa yanınızdamı

Karagxoxzlxux

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2007
241
0
38
kızlar bebeğim 10 gün sonra 3. ayını dolduracak odası bizim odamızın yan tarafı fakat yatağı bizim odamızda ayırmak istiyorum fakat duyamam diye korkuyorum siz ayırdınızmı ?yada nezaman ayıracaksınız ? ayırmak sizce tahlikelimi? ne düşünüyorsunuz!!!
 
Benimde bebegimin odasi hemen yan odamiz ama yatagi bizim yanimizda.

Ben odasini ayirmak icin erken oldugunu düsünüyorum.Bir süre daha kalmali yanimda,

hem kendini daha güvende hisseder böylece cünkü daha cok kücük.
 
benimde oğlumun yatağı yanımda ama yazın herhalde koyarım odasına abisi de var hem birbirlerine arkadaş olurlar :))şuan yanımda olması gerektiğini düşünüyorum
 
bizim kızın odasıda bizim odanın hemen karşısında..şuanda bambu beşiğinde yatıyor ve o yatağı hem kendi odasında hemde bizim odada değişik kullanıyoruz kendi odasında yattığında telsizleri kuruyorum .. doktorlar 6. ayında odasının ayrılması gerektiğini söylüyorlar.
 
ilk günden beri kendi odasında yatırıyorum.ilk zamanlar tabi ben de bebeğimin odasındaki koltukta yattım hiç sorun olmadı benim içn çünkü zaten o zamanlar hiç uyumuyordum.odası yan tarafımızda.gayet güzel sesini duyuyorum.ıh dese zaten hemen başında bitiyorum.herhangi bir sorun yasamadım çok şükür.ama bende yanımda olması gerektiğini sonradan anladım da iş işten geçti
 
benim oğluşumda 2.5 aylık ve yanımda yatırıyorum daha çok küçük oldığunu düşünüyorum hem dünyanın bin türlü hali var bebis senin yanında daha guvende olur ve öğle hisseder kendini:emir_bebek:
 
Ben en az 1 yıl yanında olmasından yanayım.
Kaldı ki nasıl ayırcam evim sobalı:)))
O büyüyünce onu oturma odasında yatırıp biz yatak odasında oluruz en fazla.Ama ben kıyamam bebişime ya:) Büyüyünce yanımızda yatırma hayalleri kuruyoruz biz şimdiden.
Zararlı ama napalım bi tanecik kızımız var.

mmfcim sen şanslısın abisiyle olcak ne güzel.
 
bende oglumu 1ay yanımda yatırdım daha sonra odasını ayırdım odası yatak odasıyla karsı karsıya zaten bebefonda var cok rahat duyuyorum sesını.
 
ben oğlumu 1 aylıkken odasına geçirdim , çok rahat duyuyorum sesini , odasında çok huzurlu uyuyo bebişim hem odası küçük olduğu için daha sıcak oluyo hem de herşeyi elimin altında oluyo gece sık sık emzirdiğim için alt değiştirme , kustuğunda üstünü değiştirme hepsi daha pratik..
 
bende bebişimi ayırmak için çok erken olduğunu düşünüyoum kaldı ki ben ayırsam da eşimasla izin vermez ona kalsa aramızda yatacak bizim kızımız ben 1 seneden önce ayırmayı düşünmüyorum onunla yatacağımız günün hayallerini kuruyorum darkın dediğigibi bi tanecik kızımız var
 
oğluşum dünyamıza girdiğinden beri bizimle birlikte ayrı bi odamız yok zaten olsa da ayıramazdım sanırım yanımızda yatıracağımız günleri iple çekiyorum bırak ayrı bir odaya uyurken oğluma arkamı bile dönemiyorum illa yüzünü görücem :KK70:
 
bırak ayrı bir odaya uyurken oğluma arkamı bile dönemiyorum illa yüzünü görücem :KK70:

ayynen:))

ama ben çok geciktirmeyi düşünmüyorum..

havalar güzelleşince yani 4-5 aylıkken ayırıcam..ama odası tam karşımda hafif doğrulsam yatağını görürüm..
 
ben özellikle şöyle bir yaşına gelsin koynuma onu alıp sarılıp sımsıcak uyuyacağım geceleri iple çekiyorum kızlar
 
benim kızımda bizimle aynı odada yatıyor şuan odsı yokzaten evim küçük olduğu için yazın taşınınca oasını yapıcam ozaman da 7-8 aylık olur heralde ama ayıramam gibi geliyo ben çok pimpirikliyim...
 
Benim kızımda beşiğinde ama yatak odasında bizimle yatıyor. Aynı kızların dediği gibi koynumuzda yatacağı günleri bile bekliyorum. O birtanemiz bence bizimle yatmasında da sakınca yok. En azından yürüyünceye ya da konuşuncaya kadar.
 
Benim kızımda beşiğinde ama yatak odasında bizimle yatıyor. Aynı kızların dediği gibi koynumuzda yatacağı günleri bile bekliyorum. O birtanemiz bence bizimle yatmasında da sakınca yok. En azından yürüyünceye ya da konuşuncaya kadar.

canım yürümesini beklemek kolayda konuşması iki yaşını bulur kaydirigubbakcemile3 biraz tehlikeli olmaz mı yerimseniben

bebişler konuşmaları anlamasa bile bi teyp gibi sesleri kaydeder..
o zaman baya dikkat etmeniz lazımkaydirigubbakcemile3
 
ahh ahh ben yanımdan ayıramadım henuz gecelerı hala beraber yatıyoruz. mıllet nerdeyse odayı ayıracak napıcam ben boyle yaa. dun park yatak aldık. gece uyuttum yıne gogsumde koyar koymaz basladı aglamaya. bır ıkı denemeden sonra ehh dedım aldım yıne koynuma. :S
 
ben emzirmeye devam ettiğim sürece yanımda yatıracağım oda yapmadım zaten hele bi emmeyi bıraksın düşünürüz
zaten başka odada yatıramam zaten uykusuz kalıyoruz uyudum mu yanımda ki kızı ancak duyuyorum başka odada yatıramam
 
ben özellikle şöyle bir yaşına gelsin koynuma onu alıp sarılıp sımsıcak uyuyacağım geceleri iple çekiyorum kızlar

aynen valla . Alışırsa alışsın yaa.bi tanecik oğluşum var.varsın koynumda büyüsün . Bizde kardeşimle birlikte annemle çooook uzun süre yattık.yanaklarını seve seve uyurduk.şimdi o da bana öyle yapsın istiyorum:)
 
X