bebeğinizin odası

Gzm38

Guru
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2014
979
322
333
arkadaşlar merhaba 1 haziran doğumlu kızım var ve odasını ayırma istiyorum 2015 temmuz doğumlu oğlumdabizimle aynı odada yatıyor ikiside kendş beşiğinde ama ben artık odalarını ayırmak istiyorum.hem kendileri için hem bizim için çğnkü gıg deselerhemen kalkıyorum ağlamalarına eşimde kalkıyor artık çok uykusuz kalıyorum kızım geveleri doğru düzgn uyumuyor belki odasını ayırırsam alışır diye düşünüyorum. aynı odadayatınca sesine hemen kalktığımı biliyobenim aldığımı bilince kahkahatıyo ve uyumuyorartık çok yoruluyorum. akıl verir msinz lütfen :(

Valla ben hiç odamızda yatırmadım şubat doğumlu baştan hep salonda yattik o beşikte ben koltukta 3 aylık olunca kendi odasına geçirdim biraz oyl e yattı sonra sıcaklar basınca ikimizde salona geçtik yer yatağında yattik yanyana. Sonra eylülde havalar toparlayınca odasına geçtik. Yatağında yatar diye düşündüm ama yatağa koyduğum an uyaniyo. Bende çareyi onun odasında yer yatağı yapmakta buldum. Ben emzirerek ve sallayarak uyutanlardanim. Mesela şuanda da emiyor uyucak. Eşim de yatağında yatıyor yanyana uyumayalı çok uzun süre oldu ama inan herkes huzurlu uyuyor. Bi de göz göze gelmeyin nasıl uyutuyorsunuz bilmiyorum ama

yer beşiği var onda sallayarak uyutuyorum uykuya daldığı zaman yatağına koyuyorum. ama gece emzik ağzından düştüğünde uyanıyo ağzında olsada olmasada uyanıyo emziriyorum tekrar koyuyorum dalana kadr bi yarım saat geviyo sonra br daha 20dk sürmeden bir daha başlıyo.oğlumdaaynı sekilde gece çok rüya görüyor gündğz yaşadıklarının etkisiyle bazen ağlıyo bazen gülüyo onun sesinede kalkıyorum sabaha kadar toplam yarım saat ya uyuyorum ya uyumuyorum artık gücüm kalmadı :(

Diş cikariyo olabilirler mi benim kiz genelde 8 9 gibi yatıyor sabah 8 9 10 da kalkıyor o arada da vikvikliyo memesini veriyorum sushyo uykuya devam

damaklarnda bi şişlik sertlik yok ama bide bnm kızım kolik bebek 40 ından sonra kolik oldu sürekli ağlamaya başladı akşam 7 8 den gece 2 ye kadr yenidüzeliyo ağlamaları yeni kesildi ama huzursuz sürekli huysuz onunl ilgilenmemi kucağmda kalmak istiyo ama bide oğlm var 27 aylık onunlada ilglenmem gerekiyo :(

damaklarnda bi şişlik sertlik yok ama bide bnm kızım kolik bebek 40 ından sonra kolik oldu sürekli ağlamaya başladı akşam 7 8 den gece 2 ye kadr yenidüzeliyo ağlamaları yeni kesildi ama huzursuz sürekli huysuz onunl ilgilenmemi kucağmda kalmak istiyo ama bide oğlm var 27 aylık onunlada ilglenmem gerekiyo :KK43:
Kiz olan belki diş çıkarıyor olabilir ya da bilmiyorum ama benim kızım da 3 hafta evvel ilk defa dediginiz gibi huysuzlandı ve 4 gun sürdü ama o 4 gun neler çektim çok fenaydı psikolojim bozuldu hep böyle mi kalıcak artık gulmicekmi diye düşündüm. Sürekli ağlamalar asabiyet kucaktan inmeme alt değiştirmede problemler. Odadan çıkmaya bile izin yok. Size de allah sabır versin dillendikleri zaman biraz olsun rahatlariz :)

Kiz olan belki diş çıkarıyor olabilir ya da bilmiyorum ama benim kızım da 3 hafta evvel ilk defa dediginiz gibi huysuzlandı ve 4 gun sürdü ama o 4 gun neler çektim çok fenaydı psikolojim bozuldu hep böyle mi kalıcak artık gulmicekmi diye düşündüm. Sürekli ağlamalar asabiyet kucaktan inmeme alt değiştirmede problemler. Odadan çıkmaya bile izin yok. Size de allah sabır versin dillendikleri zaman biraz olsun rahatlariz :)
inşallah ya valla gücğm kalmadı artık sğrekli çay içiyorum uykum kçsındiye :)

Ahaha bak şimdi senin yazından sonra yer yatağını kaldırdım yatağını düzenledim beşiğini. Ilk uyumasını yaptı ikinciyi bekliyorum şimdi uyanık takılıyo gece problem çıkmaz insallah

Valla ben hiç odamızda yatırmadım şubat doğumlu baştan hep salonda yattik o beşikte ben koltukta 3 aylık olunca kendi odasına geçirdim biraz oyl e yattı sonra sıcaklar basınca ikimizde salona geçtik yer yatağında yattik yanyana. Sonra eylülde havalar toparlayınca odasına geçtik. Yatağında yatar diye düşündüm ama yatağa koyduğum an uyaniyo. Bende çareyi onun odasında yer yatağı yapmakta buldum. Ben emzirerek ve sallayarak uyutanlardanim. Mesela şuanda da emiyor uyucak. Eşim de yatağında yatıyor yanyana uyumayalı çok uzun süre oldu ama inan herkes huzurlu uyuyor. Bi de göz göze gelmeyin nasıl uyutuyorsunuz bilmiyorum ama
Emzirerek uyutma cocugu:)
Bak 2 yasina geldi benim ki memeyi birakip nasil uyutucam diye kafa patlatiyorum...
Sanirim tek pismanligim bu

Ahaha bak şimdi senin yazından sonra yer yatağını kaldırdım yatağını düzenledim beşiğini. Ilk uyumasını yaptı ikinciyi bekliyorum şimdi uyanık takılıyo gece problem çıkmaz insallah
benm odada yarım saatte bir uyanan kız bugn kendi odasında 4 kez uyandı sadece maşallah. oğlumunda hiç sesi çıkmadı arada bi sayıklaması dışında. inşallah hep böyle olurlar. sende alıştır artık kemdi yatağına her zaman her yerde seni le yatamaya bilirve zorlanabilirsin

benm odada yarım saatte bir uyanan kız bugn kendi odasında 4 kez uyandı sadece maşallah. oğlumunda hiç sesi çıkmadı arada bi sayıklaması dışında. inşallah hep böyle olurlar. sende alıştır artık kemdi yatağına her zaman her yerde seni le yatamaya bilirve zorlanabilirsin
Ya tek de yatiyo o sorun değil de yatak olayını çözemedik biz emzirerek unuttuğum için. Şimdi söyle bişey yapmayı planlıyoruz

Screenshot_20171029-003726.webp

Eklentiler

• Screenshot_20171029-003726.webp
    Screenshot_20171029-003726.webp
    24,1 KB · Görüntüleme: 23
Back
X