Bebeğiyle Uçak Seyahati Yapan Var mı?

sürekli uçak seyehati yapiyoruz kızımlan
özelliklede yurtdışına çok çıkıyoruz o yüzden seyehatlarımızde uzun sürüyor
check-in yaparken bebeğinlen tek olduğunu ve onun için mümkünse yanındaki koltuğu boş bırakmalarını iste ben kızımı herzaman oto koltuğunun içinde yanımdaki koltuğa bağliyorum öyle daha rahat oluyor
birtek kalkış ve inişte verdikleri çocuk kemeriylen birlikte kendi kemerime bağlayıp kucağıma oturtuyorum
bez değişme olayı bıraz zor tabii uçaktaki tuvalet biraz dar oluyor o yüzden
ama napalım mecburen hallediliyor bi şekilde
kızın kaç aylık bilmiyorum ama emziriyorsan kalkış ve inişte mutlaka emzir, ozaman kulaklarına basınç azaliyor ve kulak ağrısı çekmiyor
emizmiyorsanda biberon verebilirsin, bi şekilde yutkunmasını sağlamalasın
onun dışında uçağa binmeden 30dk önce burun damlası kullanıyoruz buda kulaklara basıncı önlüyor
onun dışında bikaç oyuncak felan al yanına çünkü bebişler kolay sıkılıyorlar biraz olsun oyalamak adına oyuncak iyi oluyor
mümkünse kızının ihtiyacları ve senin kişisel eşyaların dışında el bagajın olmasın
uçağa binerken felan zor oluyor
ben çoğunlukla sırt çantası yapiyorum herşeyimizi ona koyuyorum birde kızım oto koltuğunda elimde oluyor onun dışında elim bişey almiyorum

ben oğlum 50 günlükken geldim kıbrısa.hep uyudu zaten.annem yanımdaydı.yanıma bebek çantası aldım.iniş ve kalkışlarda emzik verdim.çok rahatm hiçbir sorun olmadı.

kızlar ben konuyu açalı 1 seneden fazla olmuş
bunun üstüne biz ipekle 4 kez uçağa bindik
hatta haftaya 5. kez olacak
yine de teşekkürler

Son düzenleme:
hanımlar ben henüz hamileyim doğuma 10 hafta var neredeyse ama haziran ayında bebeğimle uçakla memlekete gitmek istiyorum ve konuyu açan arkadaş gibi yanlız başıma gitmek zorundayım eşimin işi nedeniyle.
şu basınç olayı çok canımı sıkıyor bişi olmaz değil mi daha doğmadığı için eminde olamıyorum bazı şeylerden
gerçi yolculuk yapan arkadaşlar için sorun yaratmamış ama derdim eşyasını yada bebeğimi kucağımda taşımam deil kulaklarına bişi olmasından kaynaklanıyor.

2gün sonra kızımla uıçağa b,neceğiz babamız olmayacak ve kızım 3 aylık
okuduğum kadarıyla yanıma kızımın puseti ve çantamı almam gerek
check in yaparken yalnız olduğumu yanıma erkek vermemelerini ve uçak boşsa yanımın boş olmasını isteyeceğim
inip kalkarken emzirmem gerek yada biberon emzik bide kulağına pamuk

en büyük sorunum bebek arabası
ben götürmek isityorum eşim kırılır uçakta bagajlar arasında diyo
şimdi ben istanbuldayım bebek arabasıyla havaalanına girsek chek in den uçak kapısına kadar arabayla gidiyorum uçak kapısında mı poşete koyuyorlar
zaten travel sistem pusetle yanıma alıcam
beni bilen varsa tam oolarak aydınlatırsa çok memnun olurum
eşime tatmin edici cevap vermem lazım
yada thy aratıp konuşturmam gerek

eşim arabanın normal bagajlara alınacağını düşünüp onlar atılıyo falan diyerek dedi kırılır diye aman ne biliyim birazda abartmayı seviyor sanırım uçağın kapısına kadar gidiyorsam çok güzel yoksa gerçekten çok zor olacak kızım ağırlaştı artık koltukta tek taşımak zor oluyo
çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…