Merhaba arkadaslar, konu cok eskiymis ama gorunce yazmadan gidemedim... benim de ayni derdim var 1,5 sene evliyim ve kocamla cok istyoruz cocuk sahibi olmak. ve simdiden isimleri dusunmeye basladik. daha dogrusu ben actim konuyu. cok onceden bi kere konustugumuzda cocuklarimiza şoyle isimler buldum insallah olunca koyariz demistim kocam tmm demisti. ama simdi ise kendi istedigimiz ismi de koyariz ama babamin da ismini koyacaz diyor kocam boylece 2 isim olacakmis. ben turkiyeli olmadigim icin benim icin tuhaf geliyor bu sacma bi de kaynpederimle bi ara küskünlük olmustu her konustugumuzda illa kirici uzucu seyler soyler o yuzden ondan soğumuştu acikcasi ve onun isminden nefret ederim o yuzden de cocuguma onun ismini vermek istemiyorum. kocam diyo sonra babam niye benim ismi vermedin diye beynimi yiyecek diyo kiz olunca ise benim annemin yada kendi annesinin ismini verelim yada babaannesinin diyo bende hemen hayir dedim cunku ikimizin annemizin ismi ayni Aynur. sanki aynur ismi az mi ailede dedim ve akrabalarina bakiom hep ayni isimler konusurken de hangi mehmetten hangi aliden vs konu oldugunu anlamak zor boyle iste....kimim fikri varsa paylasin