seni çok iyi anlıyorum çünkü aynı şeyleri bende yaşadım.bende çift isim koydum.onlar annelerinin ismini söylediler.bende çok sinir oluyordumklava:ben ilk başta iki ismi de kullanıyordum.onlar böyle yapınca bende kendi koyduğum ismi söylemeye başladım şimdi de çoğunluğu iki ismini de söylüyorlar :dance: ama bu seferde ben kızdığım için kendi koyduğum ismi söylüyorum zemuszemus buseferde onlar sinir oluyorlar hatta söylemem için uyarılar geliyor ama ben inatla kendi koyduğum ismi söylüyorum oh olsun onlaralülülülülülü hiçte umrumda değil sositososito yalnız benim sıkıntım eşim benim yanımda maalesef bu konuda da olmadı her zamanki gibi.senin yine eşin destekliyor ama benim öyle değil bide kalkıp oda kendi annesinin ismini söylüyor.sizin anlayacağnz aramızda iyice inatlaşma oldu.bu yüzden çok tartıştık.bunlar yüzünden 2.çocuk istemiyorum
klava:
Hakikaten aynı durumdaymışız, ama kimse beni uyaramaz diğer ismi söylemem konusunda. Ben gerçekten kayınvalidemi seviyordum ama bu isim yüzünden nefret ettirdi saolsun. İkinciye oğlan olursa kendi babamın adını koyucam inat ettim. Hemde yanına ek felan koymadan.