- Konu Sahibi duygutimur
-
Merhaba arkadaşlar,
16 aylık bir çocuk annesiyim. hamilelikten önce parlak diyebileceğim bir iş yaşantım vardı ama şu anda annelikten ötürü ev hanımıyım.. sanki bebekten sonra eşimin bana saygısı ve ilgisi azalmış gibi hisseiyorum bazen. oğlum bütün günümü alıyor.. fazlaca hareketli tuvalte bile gitmeye zaman bulamazken giyinip kuşanıp kocamı öyle karşılamak hayal oluyor çoğu zaman. sabah çıkarken gördüğü kıyafetle akşam tekrar karşılamak benim de hoşuma gitmiyor ama ev işi yemek çocuk derken yorgunluktan ve uykusuzluktan pestilim çıkıyor. sanki çocuk yokken ve çalışıyorken daha bi önemliydim gözünde.. şimdi bazen bana "cepte garanti" mualemesi yapıyor.. zor ve sıkıntılı dönemlerden geçiyoruz arada bi.. şu aralar olduğu gibi..
sizde durum ne?
herşeyine karışıyor değil mi "ne yedi bugün?" "üstünü giydir" "üstünü çıkar" "onun içinde ne var?".....
Aslında onlarda çocuklarını düşünüyorlar ve belki de ilk defa baba oldukları için bocalıyorlar
Siz o bebeği içinizde büyüttüğünüz için biraz daha içgüdüleriniz sağlam
Ama onlar bebekle yeni tanışıyorlar
Tatlı dille sevgilim bende onun annesiyim
Merak etme elimden geldiği kadar iyi bakıyorum şeklinde bi konuşmayla
Eşleri rahatlatmak işe yarayabilir mi acaba
söylemez olurmuyum kaçkere konuştum ben onun annesiyim bana resmen üvey anne muamelesi yapıyosun dediğimde ben oğlumu çok seviyorum kıyamıyorum ona diyor ama bana kıydığının farkında değil. başkası dese inanmazdım çocuğumuz olunca böle olucağını eşimin bukadar değişiceğini
Ah canıım kıyamam sana
Kızma ama seninki resmen görmemişin oğlu olmuş hesabı olmuş
Oğluna kıyamadığın için beni harcıyorsun be adam deseydin ya
aynı aynı oğlum 13 aylık yeni yeni yürüyo asu tut,asu kalk,asu çocuğa,bak aman düşmesin. pekmez veririm verme süt veririm ona karışır. çocuğu giydirmeme uyutmamdan tut aklına gelebilecek herşeyine..oğlum huysuzlanır, şımarır fırçasını ben yerim sanki ben yap dedim. banyo yaptırırken bile keseyi çok bastırma dien bi kocam var . oğlum değil ama eşim çok bunaltıyo beni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?