- Konu Sahibi duygutimur
-
valla cocuk dogduktan sonra baskalarini bilmem ama benim esim degisti varsa yoksa cocuklari ben hayatinda yokum sanki birde iki cocuk olduktan sonraki sürekli sarf ettigi söz cocuklarin hatirina burdasin yoksa bes dakika tutmam seni yanimda oluyor ben bir anlam veremiyorum ufak bir tartismada bu fircayi yiyorum
valla cocuk dogduktan sonra baskalarini bilmem ama benim esim degisti varsa yoksa cocuklari ben hayatinda yokum sanki birde iki cocuk olduktan sonraki sürekli sarf ettigi söz cocuklarin hatirina burdasin yoksa bes dakika tutmam seni yanimda oluyor ben bir anlam veremiyorum ufak bir tartismada bu fircayi yiyorum
benim eşimde değişti ama şükür iyi yönde. hatta bana diyorki eşler çocuk olduktan sonra boşanıyorlar ya acaba nasıl oluyor ben anlamıyorum ben sana çocuktan sonra daha çok bağlandım diyor. bana daha çok saygı gösteriyor zaten şimdiye kadar evliliğimizde asla birbirimize karşı saygısızlığımız olmadı ama şimdilerde daha da mutluluğumuz arttı allaha şükürler olsun biz 4.yılımızın içinde çocuk yaptık şimdi eşim biz bunun bu kadar bal olduğunu neden bilememişiz annesi keşke önceden olsaymış diyor.
geceleri filan kalkar sallar mamasını yedirir. hatta ilk zamanlar sütüm tam gelmeden hep mamasını eşim yapardı. şimdilerde de işten geliyor alır kucağına oynatır mama yedirir gezdirir geç gelirse işten bugün oğlumu sevemedim diye çok üzülür altını filanda değiştirir...
çok seviyorum kocamı ben yaaaaaa allah nazardan korusun bizi
ben degstım..o degıl..
hep koynundaydım şimdı aklıma bıle gelmıyooooo..
ınanılmaz yoruluyorum..
hele 1 aydır tukendım
tasındık..
ve patlamak uzereyım hersey ustume gelıyor kızım sureklı kucagımda asla besıgınde durmuyor.
camasır bıle asamıyorum
ütüler oldu dag gıbı
anacıgım ızmırde...
kendıme ne zaman fırsat kalıyo ....hıc bı zaman dus tek luksum...
kendımı yaslanmış hıssedıyorum.eskı nesem guler yuzum sımarıklgım gıttı..
mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
amin canım..cok güzel senin olumlıu seyler yasaman peki acaba eşin aman aman illa cocuk olsun der miydi cok ister miydi çocuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?