Doğuma Hazırlık Bebek alışveriş sitesi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

merilyn

Guru
Kayıtlı Üye
10 Mart 2012
1.893
215
363
Hanımlar merhaba :KK54:
Evden çıkmam yasak olduğu için son alışverişlerimi internetten yapmaya karar verdim. İnternetten alışverişi sık sık yapıyorum. Ebebek ve annelütfen sitesine baktım ebebek çok uygun gelmedi fiyat bakımından. Sizin alışveriş yaptığınız siteler var mı güvenilir?

Butikbebe ,ben almadım ama aralık annelerinde alanlar var

bende butik bebeden yiğenlerime alış veriş yapıyorum memnunum

Evden çıkmam yasak olduğu için son alışverişlerimi internetten yapmaya karar verdim. İnternetten alışverişi sık sık yapıyorum. Ebebek ve annelütfen sitesine baktım ebebek çok uygun gelmedi fiyat bakımından. Sizin alışveriş yaptığınız siteler var mı güvenilir?
canım ben de yoğun bir şekilde internet alışverişini kullanıyorum.. butik bebe.den çok memnunum hem çeşit çok hem de oldukça makul fiyatlı ürünler geliyor.
unnado diye bir site var buraya da baya orijinal ürünler geliyor..
bir de annelütfen var.. buraya üye olduğunda bazen kampanyalar bazen de sürpriz hediye çekleri oluyor baya hesaplıya geliyor bazı ürünler..

Butikbebe, Unnado, Minirome sitelerini kullandım, memnun kaldım.
Morhipo'da da güzel, uygun şeyler oluyor.

Butikbebeden butun cicilerini aldim hic disari cikmdm 2. Siparisimi beklyrm minirome.com bakim alisverisini yaptim fiyatlari cok uygun

Geçenlerde ikinci el bebek eşyaları bulabileceğim bir site keşfettim. Henüz hiç kullanmadım ama bir akrabam burada sürekli alım&satım yapıyormuş, çok memnunmuş. Belki işinize yarar. "Tutumlu anne" diye aratırsanız, karşınıza çıkar.

Butikbebeden butun cicilerini aldim hic disari cikmdm 2. Siparisimi beklyrm minirome.com bakim alisverisini yaptim fiyatlari cok uygun
Bende annelütfenden aldım bişeyler. Kıyafet işini annem halletti Eminönü'nden :)) miniyim.com a da bakıyım Bebek arabasıyla ana kucağımız eksik artık. Bide bezleri internetten mi aldın yoksa market mi?

Bende annelütfenden aldım bişeyler. Kıyafet işini annem halletti Eminönü'nden :)) miniyim.com a da bakıyım Bebek arabasıyla ana kucağımız eksik artık. Bide bezleri internetten mi aldın yoksa market mi?
Su an sadece bebek bezi islak mendil ve gecelik pijamam yok valla nerdn denk gelirse ordan alacagm sanirim gerisi tamam ;)

e bebekpahalı bıraz ama ben hepsını ordan yaptım bıde babay mall var oraya bak ıstersen

unnadoyu çok seviyorum çok kaliteli ürünleri var.. genelde oraganik kumaşlar kullanılan kıyafetler vs oluyor.. fakat biraz pahalı..
arada indirimlerine denk gelirseniz kaçırmayın derim

picabo da inidirmler var şu an %30.. nuk,philips,dr Brown.. bn ilk kez alışveriş yaptım..memnun kaldım

ben de n11 ve ceybebe'den alışveriş yaptım. değişim yapmak zorunda kaldığım ürünler oldu ama değişim de dahil hiçbir sorun yaşamadım.

fiyatları genelde uygun oluyor alırken bir bak derim.

Son düzenleyen: Moderatör:
INSTAGRAMDA DA oldukca ıyı fıkırler var canım.ayrıca neler alınıp nelerın gereksız olduguyla ılgılı okumanı avsıye ederım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X