- 10 Mart 2012
- 1.893
- 215
- 363
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ben de yoğun bir şekilde internet alışverişini kullanıyorum.. butik bebe.den çok memnunum hem çeşit çok hem de oldukça makul fiyatlı ürünler geliyor.Hanımlar merhaba
Evden çıkmam yasak olduğu için son alışverişlerimi internetten yapmaya karar verdim. İnternetten alışverişi sık sık yapıyorum. Ebebek ve annelütfen sitesine baktım ebebek çok uygun gelmedi fiyat bakımından. Sizin alışveriş yaptığınız siteler var mı güvenilir?
Bende annelütfenden aldım bişeyler. Kıyafet işini annem halletti Eminönü'nden :)) miniyim.com a da bakıyım Bebek arabasıyla ana kucağımız eksik artık. Bide bezleri internetten mi aldın yoksa market mi?Butikbebeden butun cicilerini aldim hic disari cikmdm 2. Siparisimi beklyrm minirome.com bakim alisverisini yaptim fiyatlari cok uygun
Su an sadece bebek bezi islak mendil ve gecelik pijamam yok valla nerdn denk gelirse ordan alacagm sanirim gerisi tamamBende annelütfenden aldım bişeyler. Kıyafet işini annem halletti Eminönü'nden :)) miniyim.com a da bakıyım Bebek arabasıyla ana kucağımız eksik artık. Bide bezleri internetten mi aldın yoksa market mi?
e bebekpahalı bıraz ama ben hepsını ordan yaptım bıde babay mall var oraya bak ıstersenHanımlar merhaba
Evden çıkmam yasak olduğu için son alışverişlerimi internetten yapmaya karar verdim. İnternetten alışverişi sık sık yapıyorum. Ebebek ve annelütfen sitesine baktım ebebek çok uygun gelmedi fiyat bakımından. Sizin alışveriş yaptığınız siteler var mı güvenilir?
Hanımlar merhaba