Y yas_0685 Aktif Üye Kayıtlı Üye 3 Mart 2009 681 0 96 40 Ankara 20 Temmuz 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi yas_0685 #1 Evt kızlar alışverişler nasıl gidiyor ben kıyafet işini hallettim yavaş yavaş diğerlerini almaya başlıycam
Evt kızlar alışverişler nasıl gidiyor ben kıyafet işini hallettim yavaş yavaş diğerlerini almaya başlıycam
Melek888 AşK pErİsİ Kayıtlı Üye 3 Temmuz 2013 201 23 38 23 Temmuz 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi yas_0685 #2 yas_0685 .!.: Evt kızlar alışverişler nasıl gidiyor ben kıyafet işini hallettim yavaş yavaş diğerlerini almaya başlıycam Genişletmek için tıkla... merhaba. ben de aliw veriw etmek istiyorum, daha cok erken ama sabirsizlaniyorum. neler aldin? yaza bilirmisin? neden bawladin? fiyatlar nasil? ben nerden bawliyacagimi bilmiyorum. cok heyecanli☺
yas_0685 .!.: Evt kızlar alışverişler nasıl gidiyor ben kıyafet işini hallettim yavaş yavaş diğerlerini almaya başlıycam Genişletmek için tıkla... merhaba. ben de aliw veriw etmek istiyorum, daha cok erken ama sabirsizlaniyorum. neler aldin? yaza bilirmisin? neden bawladin? fiyatlar nasil? ben nerden bawliyacagimi bilmiyorum. cok heyecanli☺