- Konu Sahibi benbilirim
-
kızlar kış doğumu yapıcaksınız ne bebek arabası allah aşkına şimdiden
kışın bebeği dışarı bile çıkartmazken bebek arabası gereksiz bence
oto koltuguda şimdiden gereksiz bunlar zamanla alınabilecek şeyler bizlere ilk etapta emzik biberon ufacıcık minicik kıyafetler vs vs lazım bunlarda gözünüz korktumasın ,ama asıl gözümüzün korkamsı gerek bir zaman varsa buda 6. aydan sonra işte o zaman bebek arabasıydı oto koltugu sonra yaşını filan doldurunca mama sandalyesi Oooo daha neler neler
valla ben ne bebk arabası aldım ne ana kucagı...çok gerksız şimdiden..ne bu sıcakta cıkarırım dısarı..nede buz gıbı havada..bıberona gerek yok...zaten emcekkk..aslaaa hazr mama dusunmuyom...sadece ates ölçer ve burun pompası aldımmm
bebek arabası kullanımı kişie gore değişir. kış da olsa kullanan var. ayrıca 6.aydan sonra mutlaka kullanılıyorsa şu anda almışsın, 6 ay sonra almışsın ne fark eder? yine bizim cebimizden çıkmayacak mı? bence bebiş doğmadan alınacakları int.den, çarşıdan vs. fiyatları araştırıp almak lazım. sonra zamanı gelince çocukla şu anki gibi araştırma yapılamayacak. bu her ürün için geçerli. benim fikrim :CüvCüv:
tabiki herkez için aynı şey geçerli değil ve tabiki bizim cebimizden çıkıcak ama şimdi birden fazla yüklenmek istemiyorum doğumum özel hastanede olucak normal doğum istiyorum 750 tl filan ama nerden baksan 1000 bulur hadiiki sezeryan oldu en fazla 1500 kısmetse eylülün ilk haftası dğucak oğlum ancak nisanda filan kullanabilirm arabayı buda 8 aylıkkken filanda denk geliyo o yüzden birde kışın zaten eşim bebeği arabayla gezdirmeme filan asla müsade etmez kıymetlidir onun oğlu benide öyle gezdermez zaten kış günü tek başıma cocuklalmaz:
alah göstermesin bebeğimizin herhangib sağlık sorunu olursa onlar içinde ayrıca masraflar çıkabilir bunları düşündüğüm için dedim şimdiden gereksiz masraf diye şükür orta halli biriyim ne kötü ne çok çok iyi ama önümü düşünmek garantilemek zorundayım a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?