- 29 Kasım 2017
- 395
- 165
- 23
- 32
- Konu Sahibi Depresiff polianna
-
Kayınvalidenle konuşmadınmı hiç bu konuyu bence bebek arabası için konuşmalısın sen kullanacaksın sonuçta kaç çeşit araba var
Evet haklısınız araba konusunda mutlaka siz bakın ve öneride bulunun en azından. Yalnız iyi araştırın ve ağır arabalar almayın rahatlıkla katlanan arabadır taksidir hemen arkasına sığabilen rahat bir araba olmalı. Ben ilk bebeğimde kendim almama rağmen çok iyi bir markanın hantal bir arabasını almıştım sonra baktım kullanamıyorum gittim daha ucuza daha rahat bir araba aldım 4 yaşına kadar da kullandım. Yurt dışında bile yolumu çevirip sordular bu arabayı nerden aldınız diye :) anne yorumlarını va de okuyun arabaların öyle karar verin. Allah sağlıkla ve keyifle büyütmenizi nasip etsin..Yok diğerlerini çok çok sorun etmiyorum. Bebek sonucta. İki gün giyecek sonra büyüycek. Ama araba konusuna biraz takıldım açıkcası.
Evet haklısınız araba konusunda mutlaka siz bakın ve öneride bulunun en azından. Yalnız iyi araştırın ve ağır arabalar almayın rahatlıkla katlanan arabadır taksidir hemen arkasına sığabilen rahat bir araba olmalı. Ben ilk bebeğimde kendim almama rağmen çok iyi bir markanın hantal bir arabasını almıştım sonra baktım kullanamıyorum gittim daha ucuza daha rahat bir araba aldım 4 yaşına kadar da kullandım. Yurt dışında bile yolumu çevirip sordular bu arabayı nerden aldınız diye :) anne yorumlarını va de okuyun arabaların öyle karar verin. Allah sağlıkla ve keyifle büyütmenizi nasip etsin..
:)) evet düşünmeleri gerek tabi hadi kıyafet neysede bebek arabası önemli yani bazı anneler böyle sürprizler yapıyor benim kayınvalidemde bayağ dışardan bakınca damat bohçası dersin içinden 2 metre pazen 4 tane düz beyaz yelek bir tanede havlu çıkmıştı allah razı olsun :))) sen yine şanslısın bak neler varŞimdi yiğitliğe bok sürdürmek istemiyorum sorupta. İstiorum ki onlar düşünüp beraber gidelim falan desinler. Zaten sormadan alırlarsa keşke bi sorsaydınız ya cocuğun anası benim arabayıda ben kullanıcam diye laf sokucam
:)) evet düşünmeleri gerek tabi hadi kıyafet neysede bebek arabası önemli yani bazı anneler böyle sürprizler yapıyor benim kayınvalidemde bayağ dışardan bakınca damat bohçası dersin içinden 2 metre pazen 4 tane düz beyaz yelek bir tanede havlu çıkmıştı allah razı olsun :))) sen yine şanslısın bak neler var
Ayyy çok güldürdü beni sizin bohça :) benim bi arladaşımın kv desi öyle bişey hazırlamıştı ki gitti kendine yeni bir bohça hazırlayıp eşe dosta onları göstermişti. :))):)) evet düşünmeleri gerek tabi hadi kıyafet neysede bebek arabası önemli yani bazı anneler böyle sürprizler yapıyor benim kayınvalidemde bayağ dışardan bakınca damat bohçası dersin içinden 2 metre pazen 4 tane düz beyaz yelek bir tanede havlu çıkmıştı allah razı olsun :))) sen yine şanslısın bak neler var
Hahaha iyimiş bak hiç aklıma gelmemişti ben anında Yok ettim bohçayıAyyy çok güldürdü beni sizin bohça :) benim bi arladaşımın kv desi öyle bişey hazırlamıştı ki gitti kendine yeni bir bohça hazırlayıp eşe dosta onları göstermişti. :)))
arkadaşlarımın bebeklerine bile hediye alırken bakınıyorum etrafa neyi eksik diye bu kez herşey çifter beşer olacak. bir de bu mutluluk neden paylaşılmaz ki ahhh bu kv lerTabi canım eşime söylüyorum insan bi sorar diye. O da hediye alıyolar büyütme bebek bu falan diyip geçiştiriyor. Bende eşimle aramı bozmamak için sesimi çıkartmıyorum. Şöylede düşünüyorum bunlara muhtaç o kadar cocuk var ki. Beğenmemek şımarıklık olur. Ama beğenmemek diil mesele cocuğun anası benim. Nezaketen sor gster fikir al. Yoook.
Şimdi yiğitliğe bok sürdürmek istemiyorum sorupta. İstiorum ki onlar düşünüp beraber gidelim falan desinler. Zaten sormadan alırlarsa keşke bi sorsaydınız ya cocuğun anası benim arabayıda ben kullanıcam diye laf sokucam
onun niyetine alsinlarda sizin begendiginizi alsinlar yada dusundukleri meblayi size versinler siz begendiginizin uzerine ekleme yaparsinizAynen öyle diyorum bende. Beğenmediklerimi giydirmem. Yada bebek zaten ne kadar kötü olabilir ki diyorum. Ama araba mevzu canımı sıkmıyo diil. Rahmetli kayınpederim almak istemiş biz daha nişanlıyken. Sonra rahmetli oldu. Onın niyetine almak istiyolar
Bebek arabasını almayı istediklerin de o an şöyle olsa böyle olsa ne güzel olur şu renkte vs deseydiniz keşke. Aldıktan sonra yapacak bişey yok inşallah beğenirsiniz . Ya da bundan sonraki süreçte bişey almaya karar verdiklerinde bana da fotoğraflarını gönderir misin diye kibarca ricada bulunun. Şimdi aldıklarını da kullanın çünkü ayıp olur eşinizle aranız bozulur düşünmüşler almışlar vs kötü ve memnuniyetsiz olursunuz . Onlar düşüncesizlik etmiş ama siz eşinizin gözünde kendinizi kötü etmeyinkızlar merhaba.
Sizlere bişey denışmak istiyorum. Kayınvalidemler bebek için bişeyler alıyolar. Ama aldıkları hiç bişeyi göstermiyolar. Ne aldılar ne ettiler hiç bilmiyorum. Bebeğe battaniye ördüler. Bi rengini bile sormadılar. Hiç bişeyde fikrimi dahi almıyolar.
İster isteemez kafama takıyorum biz evimizi yaptırırken herşeye burunalarını sokmuşlardı. Ben sorup fikirlerini almıştım. Şimdi böyle yapmaları tuhaf. Annemde alıyo bebeğe bişeyler. Hep soruyo nasıl beğendin mi yada beraber gidiyoruz.
Sizce ben mi büyütüyorum.
Bebek arabasınıda onalr alıcaklr. Yine sormadan kafalarına göre alıcaklar diye düşünüyorum. Sonucta bu benim kullanacağım bişey nezaketende olsa sormaları gerekmez mi?
Fikirleriniz bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?