- 12 Nisan 2011
- 566
- 151
- 323
- Konu Sahibi mariposita
-
kızlar ya bu bebekler ne giyecek? aldıklarımız yeterli gelmedi. daha ne kadar ne alabilirim? daha giysilerini bitirmedim. bunun burun aspiratörü var,banmyo takımı şusu busu bitmiyor ki..
şimdi bendekileri yazayım. bu yazdıklarım 0-3 aylık giysiler. 3-6 aylık da var ama ilk etapta kullanmicam için yıkayıp ütülemicem.mantıklı mı sizce?
hangilerinden kaç tane olması gerekiyor?
8 tane çıtçıtlı atlet.( bi kısmı sıfır,bi kısmı yarım kollu) * hangisi daha kullanışlı?
5 uzun kollu üst( iki tanesi çıtçıtlı)
7 patikli alt
2 patiksiz alt
1 penye yelek
2 zıbın
1 tulum
3 penye patik
3 çorap
2 eldiven
2 önlük
3 şapka
1 penye battaniye.
bu dıklarımın içinde battaniyeli hastane çıkışı seti var 1 tane. hastane çıkışından kaç tane almam lazım?
araba falan almadık. fuzuli geliyor şimdiden. zaten kış bebeği olacak. nereye çıkarcaz ki? yatak şu bu offf off bi ton eksik var
Bende doğum yapan arkadaşlarıma danışmıştım.Onların bana dediği:kızlar ya bu bebekler ne giyecek? aldıklarımız yeterli gelmedi. daha ne kadar ne alabilirim? daha giysilerini bitirmedim. bunun burun aspiratörü var,banmyo takımı şusu busu bitmiyor ki..
şimdi bendekileri yazayım. bu yazdıklarım 0-3 aylık giysiler. 3-6 aylık da var ama ilk etapta kullanmicam için yıkayıp ütülemicem.mantıklı mı sizce?
hangilerinden kaç tane olması gerekiyor?
8 tane çıtçıtlı atlet.( bi kısmı sıfır,bi kısmı yarım kollu) * hangisi daha kullanışlı?
5 uzun kollu üst( iki tanesi çıtçıtlı)
7 patikli alt
2 patiksiz alt
1 penye yelek
2 zıbın
1 tulum
3 penye patik
3 çorap
2 eldiven
2 önlük
3 şapka
1 penye battaniye.
bu dıklarımın içinde battaniyeli hastane çıkışı seti var 1 tane. hastane çıkışından kaç tane almam lazım?
araba falan almadık. fuzuli geliyor şimdiden. zaten kış bebeği olacak. nereye çıkarcaz ki? yatak şu bu offf off bi ton eksik var
heh heh sağol canım ben hep burdayım kız çıkamıyorum valla.evet bebek çabuk büyür hepsini minik alma..bi de arkadaş demiş ya kadife tulum diye.kadife patikli altlar var onları tavsiye ederim iyi olur..gerçi benim bebeğim de ilk defa kış bebeği olacak.malum 3. bebek bizdekiminik kuzum sağol ya:) özlemişim seni ne zamandır görmüyodum. alt açmaya bi arkadaş gereksiz demiş ama? yine şu hazır satılanlardan alsam mı acaba? bi kaç sene öncesinde yoktu alt açma. ben yeni yeni görüyorum çeşit çeşit hayvanlı falan.. çıtçıtlı üstleri ve ayaklı ayaksız altları 20ye tamamlayım mı o zman? bi de herkes bebek çok çabuk büyür diyolar. onlardan da boy boy mu alsam?
oslemce şimdiden başla almaya. benim doğuma daha var ama eteklerim tutuştu. stres oluyorum valla:S
sizce bez ne kullanmak mantıklı ben alıcam şimdi prima premium care mi aktif bebek mi kararsız kaldım premium daha iyi geldi kullanan var mı?
delgeç canım hayırlı olsun, inşallah sağsalim sapasağlam alırsın bebeğini. site adı verebilir misin acxaba? çünkü ben de dışarı çıktığımda salaklaşıyorum resmen,neyi nerden alcam hepsi birbirine giriyo.bi de tabi fazla yorgunluğa gelemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?