Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları bebek alışverişi

Sevindim boyle dusunmenize nedense bizim ulke insani pek korkuyor soguktan
Bebek arabasi konusunda butceniz nedir bilmiyorum ama ben chicco trio spring almıştım, set icinde portbebesi vardi , inanilmaz kullanisli oluyor , gunduz atin icine kuzuyu yuruyus yapin hem size iyi gelir hem bebege bi inceleyin derim
Ben temmuz ayinda mothercareden indirimde 1650 liraya almistim ve cok memnunum
rusyada bebeklerı buzlu suyun içine sokupğ çıkardıklarını ızledıkten sonra dışardaki soğuk havaya karşı bır korkum kalmadı derdim evin içi sürekli üşüsün istemıyorum

1 yasına kadar kullanılabilen sepet besikler de var . Park yatakları oldum olası sevmedim :) her an devrilecekmis hissi uyandırıyor bende :) fakat çevremde kullanıp memnun olan çok insan var.
çocuk ayaklandıktan sonrası için benıde tedırgın edıyo aslında ama döşeğini aşşağı indiriyorlarmış orantı bir şekılde sağlanıyor muş

rusyada bebeklerı buzlu suyun içine sokupğ çıkardıklarını ızledıkten sonra dışardaki soğuk havaya karşı bır korkum kalmadı derdim evin içi sürekli üşüsün istemıyorum
Kesinlikle çıkmalısın dışarı
Yok soğuk yok üşür deme alışsın sonra daha çok hasta oluyorlar
Hem gezmende lazım neden eve kapancanki

Eviniz neyle isiniyor? Evde usumesi icin bir sebep mi var? Zaten bebeklere yuksek ev isisi önerilmiyor gunduz max 24 gece max 22 derece olmali

çocuk ayaklandıktan sonrası için benıde tedırgın edıyo aslında ama döşeğini aşşağı indiriyorlarmış orantı bir şekılde sağlanıyor muş
Tehlikeyi sevmiyorum :) hamaklara bakmanı tavsiye ediyorum :) nette bir sürü model var .ben 150 liraya almıştım .gövdesi metal ,üst kenarlar ahşap (formu bozulmasın, düzgün dursun diye ) ,taşıma çantalı ,hayat kurtarıcı :)

Banyo yapriracagin zaman suyun ısısını ölçmek için su termometresi çok gereksiz.bir kere bile kullanmadım. Onun yerine sudan alıp biraz dirseğime döküp o şekilde ölçmek daha rahat. Ayrıca bebek bakım ürünlerinde Uni Baby tavsiye ediyorum. Şampuanı pişik kremi bebek deterjanı yumuşatıcısı hepsini onu kullanıyorum ben çok memnunum. Fiyatı da piyasadaki diğer ürünlere göre çok çok pahalı değil neredeyse diğer ürünlerle aynı sayılır belki 3 -4 lira fazladır. Eczacıbaşı'nın ürünü gerçekten çok kaliteli içerisinde paraben boya alkol zararlı maddelerin çoğu yok. O konuda çok kararsız kalmıştım ben ne kullansam diye En sonunda Uni Baby ye karar verdim yaptığım büyük araştırmalar sonucunda:))

Kesinlikle çıkmalısın dışarı
Yok soğuk yok üşür deme alışsın sonra daha çok hasta oluyorlar
Hem gezmende lazım neden eve kapancanki
oturdugum yerde cocuk ile gidebilecegim pek bir yer yok etrafta hep insaat vede suriyeliler falan cok calisiyo oturdugum yerde yuruyerek bakkala bile gitmemeye calisiyorum suan

Eviniz neyle isiniyor? Evde usumesi icin bir sebep mi var? Zaten bebeklere yuksek ev isisi önerilmiyor gunduz max 24 gece max 22 derece olmali
evimiz kombili alt kat bos yatak odam ve bebek odasi olacak dedigim yer kuzeye bakiyo ve aşıri soguk oluyo ankara nin ayazi meshur biliyorsunuzdur.oyuzden guneye bakan tarafta yatiracagim kısın kombiye bagli termostat t var butun ev 23dereceyken arka odalari 19 dan yukari cikaramiyorum

Tehlikeyi sevmiyorum :) hamaklara bakmanı tavsiye ediyorum :) nette bir sürü model var .ben 150 liraya almıştım .gövdesi metal ,üst kenarlar ahşap (formu bozulmasın, düzgün dursun diye ) ,taşıma çantalı ,hayat kurtarıcı :)
hamaktan kastınız boyle birseymi

Eklentiler

• Screenshot_20170518-171528.webp
    Screenshot_20170518-171528.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 47
merhaba herkese
konuyu doğru yeremi açtım bilmiyorum yanlış yerse kusura bakmayın.
benim bebek için yavaş yavaş alışveriş yapmam gerekecek.
kisa bir süre sonra alışverişe baslayacagim ve kış bebegi olacak.
ilk almam gerekenler neler yada alıpda aldıgınıza pisman oldugunuz gerek yokmuş dediginiz esyalar varmı acaba?
bebek odası yapmayı dusunmuyorum fazla fazla herşeyide almak istemiyorum fikirlerinize ihtiyacım var.

Ben üç günde yarıdan fazlasını tamamladım ,Birgün odasını aldım,Birgün kıyafet (Ağustos sonu dogurucam inşallah ,mantık yürüterek al,yazlık çok fazla alma bu kaç zıbın , iki hastane çıkışı ,kundak ,battaniye,kısa kollu ve uuzn kollu bady citcitli olanlardan yani ,kendinden patikli donlar çok cici ama abartmayin alırken büyüyecek ,kalsin deneyerek giyer olayında olmayacak ) Birgün perde halı , son bir kez daha çıkacağım küveti tasi havlusu vs kaldı .. bir günde kendim için çıkarım pijama gecelik vs .. büyük kıyafet almadım tam.ara mevsim şuan kışlık ta çok yok zaten yelek hırka vs hiç bulamadım mesela ,ay bide kizsa frenlemek çok zor oluyor .. sağlıkli kucağımıza alalım insallah

evet guzelmis koca yatakla park besihi tasimaktansa sehir disinda 3 5 gun bununla idare edilebilir
Başta bana çok gereksiz gibi göründü .aşırı ağlayan ve Beşikte yatmayan bir bebeğim olduğu için de ilaç gibi geldi ..evin her köşesine rahatlıkla tasiyabiliyorsun .dışarı çıkınca (şehir dışı yada fazla kalınacak misafirlikler ) koyuyorsun taşıma çantasına istediğin yere götürüp 1 dk da kuruyorsun ..

Tatilde çok rahat etmiştim .o zaman Çok küçüktü ,canıma okuyordu ..iki salladım mi kendini kaybediyordu :

evimiz kombili alt kat bos yatak odam ve bebek odasi olacak dedigim yer kuzeye bakiyo ve aşıri soguk oluyo ankara nin ayazi meshur biliyorsunuzdur.oyuzden guneye bakan tarafta yatiracagim kısın kombiye bagli termostat t var butun ev 23dereceyken arka odalari 19 dan yukari cikaramiyorum
Anladim o zaman dediginiz gibi yapin ama usumek insani hasta etmez bunu aklinizdan cikarmayin , doktorumuz hep bunu der bize simdiden saglikli dogumlar diliyorum size

Back
X