Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hanımlar bebişlerimize ne gerekiyorsa yeni ürünleri, indirimleri, tecrübelerimizi bu topikte paylaşalım hepimize hayırlı olsun..
Eki Görüntüle 412842
slm bence de çok anlamlı bi başlık olmuş ben hemöen paylaşayım dün bebeğime biberon burun aspiratörü sipariş ettim netten özelcan bebeden bana fiyatları uygun geldi özellikle aventin yenidoğan biberon seti 49 tl başka sitelerde hep 80 tl bakmanızı tavsiye ederim 4 tane biberon 1tane emzik 1 tanede temizleme aparatından oluşuyo ...umarım memnun kalırım bu biberonlardan :)
Bebek alışverişi için gerekenler: Bunlardan herhangi birini aldıysanız markasıyla birlikte önerebilirsiniz. Annelerimize ve Anne adaylarına karar vermede yardımları esirgemeyelim..
-Beşik / park yatak - benimki ahşap büyüyen beşik, bir de park yatak aldık biyere giderken götürmek için, ama tercih meselesi
-Anakucağı - ev tipi kraft bouncer, oto koltuğu olarak hauck malibu bizimki
-Bebek arabası - hauck malibu
-Pişik önleyici kremler -mustela
-Bebek bezi - prima premium care
-Bebek maması - milupa aptamil (ama bence erken almak için)
-Bebek telsizi - weevel görüntülü (fiyatı biraz pahalı ama)
-Bebek küveti -sevi bebe bizimkisi
-Biberon - avent
-Biberon ısıtıcı - henüz almadım
-Buhar Makinesi - hepsi olur, bizimki sinbo
-Burun Aspiratörü - otri bebe
-Dişlik ve Çıngırak - herşey olur
-Emzik -avent yeni doğan
-la -bence erken
-Kanguru- chiccoydu sanırım bizimki
-Mama Sandalyesi - kraftın 360 derece dönen bir modeli adını unuttum
-Oto koltuğu
-Oyuncak
-Sterilizatör - henüz almadım ama arzum alırım
-Süt Saklama Kabı - kap değil poşet aldım ben, medelaydı sanırım markası
-Yürüteç- yürüdükten sonra alınır
-Ateş ölçer -kulaktan ölçen olmalı, benimki arzum bebbe
-Anne-Bebek Çantası
-Göğüs Pompası -avent ya da medela mini elektrikli
-Göğüs Pedi - chicco
-Göğüs Koruyucu
unuttuğum birşey varsa siz ilave edebilirsiniz. Sizin alış-veriş listelerinizi yayınlayabilirsiniz.![]()
arkadaşlar bende 5 aylık hamileyim.İlk bebeğim. bu nedenle sürekli netten bakıyorum.Ufak ufak almaya başladım.
ama merak ettiğim bişey var. Bebiş gelince belki emecek ve biberona ihtiyacımız olmayabilecek. yinede doğumdan önce bişberon alınmalı mıdır ?
slm bence de çok anlamlı bi başlık olmuş ben hemöen paylaşayım dün bebeğime biberon burun aspiratörü sipariş ettim netten özelcan bebeden bana fiyatları uygun geldi özellikle aventin yenidoğan biberon seti 49 tl başka sitelerde hep 80 tl bakmanızı tavsiye ederim 4 tane biberon 1tane emzik 1 tanede temizleme aparatından oluşuyo ...umarım memnun kalırım bu biberonlardan :)
slm bende o siteden bi kaç bişey beğendim chicconun çanta hediyeli bakım ürünü vardı ama çantanın boyutunu yazmadıklarından almadım makyaj çantası gibi küçük olursa diye:::::)avent bpa içermeyen mi?teşekkürler
Bebek alışverişi için gerekenler: Bunlardan herhangi birini aldıysanız markasıyla birlikte önerebilirsiniz. Annelerimize ve Anne adaylarına karar vermede yardımları esirgemeyelim..
-Beşik / park yatak -babylife park yatak (düşünüyorum henüz almadım )
-Anakucağı
-Bebek arabası
-Pişik önleyici kremler -sebamed
-Bebek bezi henüz almadım ama prima düşünüyorum
-Bebek maması
-Bebek telsizi
-Bebek küveti
-Biberon- avent,dr browns
-Biberon ısıtıcı
-Buhar Makinesi
-Burun Aspiratörü -chicco
-Dişlik ve Çıngırak
-Emzik - avent yeni doğan
-la
-Kanguru avvıo düşünüyorum
-Mama Sandalyesi ıkea antilop
-Oto koltuğu
-Oyuncak
-Sterilizatör
-Süt Saklama Kabı
-Yürüteç
-Ateş ölçer
-Anne-Bebek Çantası -avvıo
-Göğüs Pompası
-Göğüs Pedi - dalin
-Göğüs Koruyucu
unuttuğum birşey varsa siz ilave edebilirsiniz. Sizin alış-veriş listelerinizi yayınlayabilirsiniz.![]()
yukarıda belirttim aldıklarımı
bunların dışında bebek şampuanı, yağı, bakım kremi,güneş kremi vs. mustela en iyisi, ama sebamed de güzel
küvet filesi sevi bebenin minderinden aldım ben, file de alınabilir
maşrapa ve kova lazım
ben herşeyi fazla fazla aldığımdan benim listem biraz kabarık sanırım
göğüs kalkanı aldım avent
göğüs ucu kremi lansinoh veya garmastan, ben lansinoh aldım
emzik vereceksen emzik tutucu ve emzik kabı
can bebe tek kullanımlık alt açma örtüsü
emzirme örtüsü aldım ben, her ortamda rahat emzirebileyim diye
aklıma gelenler bunlar şimdilik
benim ürünler geldi kızlar tam istediğim gibi yani bi süprizle karşılaşmadım umarım bebeğime kullandığımda da memnun kalırım![]()
chicconunkini ben aldım, küçük değil çantası, nhani eskiden yandan asmalı okul çantalarımız olurduya o kadar, ama galiba tek gözü vardı