bebek alışverişi...

sultan__

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2012
1.480
500
173
bebeğime alışveriş yapmamak için kendimi zor tutuyorum. eşim kısmet olursa 1 ay sonra e bebek mağazasına gider alırız diyor. şuan o 1 ayın sağlıkla geçmesini o kadar çok istiyorum ki. işten çıkınca ayaklarım hep çarşı tarafına gidiyor ama zorla eve getiriyorum kendimi. örgü falan mı örmeye başlasam onunla oyalanırım belki. sizde durumlar nasıl?

oo canım sen yine iyi dayanmışsın ben daha cinsiyetini bilmiyorum ama nette sürekli kendimi bebek eşyaları bakarken buluyorum.almamak için kendimi zor tutuyorum. ama bi yanımda alma diyo.Allah korusun kötü bişey olsa aldıklarımı görüp daha çok üzülürüm heralde.o yüzden 2-3 hafta kala rahatsız hissetmezsem gidip alıcam.Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş.

netten bebek odası bebek kıyafetleri oyuncakları bakıyorum sürekli...cinsiyeti belli olsun dedesi bebek odasını alıcak.ben de alışverişlere başlıcam çok heycanlı bi durummuş yahu

2 haftaya cinsiyetini öğrenirsin inşallah. ancak doğuma 2-3 hafta kala alışverişle falan yorma kendini. aldıklarını yıkamak var yerleştirmek var. birde o dönemlerde annenin kendini fazla yormaması lazım. ben 2 3 takım yelek patik bikaç bişey almıştım önceden başka almadım. 6. ayı geçince alacağım.

netten bebek odası bebek kıyafetleri oyuncakları bakıyorum sürekli...cinsiyeti belli olsun dedesi bebek odasını alıcak.ben de alışverişlere başlıcam çok heycanlı bi durummuş yahu

ben bebek odası düşünmüyorum. park yatak alacağım. bebek odası değilde çocuk odasını yapacağım 2-3 yaşına geldiğinde inşallah. zaten 2-3 yaşına kadar yanımızdan ayırmam. ben hep kızım olacağını hissediyordum ama prenses değil prens benimleymiş.

aralığın ortasında inş. öğrenicez canım. evet haklısın aslında hiç düşünmedim:26: ben de 1-2 ay kala yaparım olur biter. ben de park yatak almak istiyorum.kiracıyız mobilyayla uğraşamam.Bir de ben elbiselerini koymak için bez dolap düşündüm.Şu tarz birşey nasıl olur acaba?:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…