Bebek Alışverişi

• Konu Sahibi Konu Sahibi nio
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

nio

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Mart 2013
2.542
1.631
198
Hanımlar ben 23 haftalık gebeyim.
bebeğime yeni yeni kıyafet almaya başlıyorum
1 hastane çıkışımız var
kaç tane daha hastane çıkışı almalıyım?
annem en az 5 tane diyor 10 lu setlerden
abartı olmaz mı 5 tane? yoksa gerekiyor mu? annem bebek kusuyor ıslatıyor çişini yapıyor diyor
ondan sık çamaşır değişiyormuş bebişler
birde 5 li takımlar kaç tane alsam???
markada önerirmisiniz??
bebitof hoşuma gitti zaten 3 ay anca giyerler :16:
her ürün 100%100 pamuk kanserojen içermez diyor 10 tl olanıda 50 tl olanıda kafam çok karışık

merhaba, 5 tane çok bence .. ben 2 tane 5 li hastane çıkışı aldım; chicco nun.

onun dışında da çıt çıtlı bodyler,zıbınlar aldım zaten.hastane çıkış seti olarak almak şart değil,parça parça da alınabilir.

marka ya gelince; bilindik olmasına dikkat ettim.bebitof,chicco zaten bilindik markalar..

hayırlı doğumlar ;)

merhaba, 5 tane çok bence .. ben 2 tane 5 li hastane çıkışı aldım; chicco nun.

onun dışında da çıt çıtlı bodyler,zıbınlar aldım zaten.hastane çıkış seti olarak almak şart değil,parça parça da alınabilir.

marka ya gelince; bilindik olmasına dikkat ettim.bebitof,chicco zaten bilindik markalar..

hayırlı doğumlar ;)

ama anlamadığım bolca önlük bolca şapka bolca alt bolca eldiven bolca üst deniyor ya bu 5li setlerde hepsi var öyle tek tek almakla böyle set almak arasında ne fark var??? :44:
bende bebitof sipariş verdim chicko da bakarım artık :16:

1 tane hastane çıkışı yeterli o da doğumdan sonra bebeğe giydirmek için, diğer kıyafetlerini en az 0-3 ay alınki bir süre giydirebilesiniz hastane çıkışları yeni doğanlar için, 1 ay sonra bile giydiremezsiniz. bebeğinize bolca patikli pantolon çıtçıtlı uzun kollu badi ve tulum alın içine kısa kollu çıtçıtlı badiler çorap Yelek ve penye battaniyeye bolca ihtiyacınız olacak herşeyin %100 pamuklu az renkli ve sabun tozuyla yıkanmasına dikkat edin sentetik ve kadifeden uzak durun kızım 2 yaşında ancak bu kadarını hatırlayabildim:) bebeğinizi hayırlısıyla kucağınıza alın

1 tane hastane çıkışı yeterli o da doğumdan sonra bebeğe giydirmek için, diğer kıyafetlerini en az 0-3 ay alınki bir süre giydirebilesiniz hastane çıkışları yeni doğanlar için, 1 ay sonra bile giydiremezsiniz. bebeğinize bolca patikli pantolon çıtçıtlı uzun kollu badi ve tulum alın içine kısa kollu çıtçıtlı badiler çorap Yelek ve penye battaniyeye bolca ihtiyacınız olacak herşeyin %100 pamuklu az renkli ve sabun tozuyla yıkanmasına dikkat edin sentetik ve kadifeden uzak durun kızım 2 yaşında ancak bu kadarını hatırlayabildim:) bebeğinizi hayırlısıyla kucağınıza alın

amin.cok sağolun.
demek bir ay ancak giyebiliyorlar..
0-3 ay bakarım umarım çok bol gelmezler :)
Allah bebeğinizi bağışlasın bu arada

amin.cok sağolun.

cnm doktorlar iri bir bebek olup olmayacağını söylüyorlar zaten ölçüye ona göre dikkat edersin. kızım normal ölçülerdeydi 3,5 kilo doğmuştu boyuda 52cmdi ama hastane çıkışlarını fazla giyememişti, birde hastane çıkışı setlerini genelde hediye olarak getiriyorlar 40ı çıktıktan sonra gelen hastane çıkışlarını giydirmeyi denemedim bile hep başkalarına hediye gittiler.
başlık eldiven türü şeyler çok sık değiştirmek gerekmiyor ama body zıbın patikli alt gibi şeyler çiş ve kusmuk yüzünden sık değiştirmek gerekiyordu, hiç bir şey olmasa bile her gün yıkayınca değiştiriyorduk

ok cnm.dikkate alicam :)

amin.cok sağolun.

aminn sağol hepimizinkini:)
evet öyle hızlı büyüyorlarki hele 0-3 ay arası, her ay yaklaşık 1 kg aldığını ve boyunun en az 1,5 2 cm uzadığını varsayarsak sen düşün artık:) bir giydirdiğini bir daha giydirme fırsatın bile olmuyor bazen :) o yüzden en küçük 0-3 ay alınmalı zaten ilk 1 sene kıyafet masrafı çok oluyor hızlı büyüyorlar sonrasında yavaşlıyor büyümeleri hiç olmasa ilk 1 yıla göre daha çok hakkını veriyorlar giydiklerinin:)

aminn sağol hepimizinkini:)
evet öyle hızlı büyüyorlarki hele 0-3 ay arası, her ay yaklaşık 1 kg aldığını ve boyunun en az 1,5 2 cm uzadığını varsayarsak sen düşün artık:) bir giydirdiğini bir daha giydirme fırsatın bile olmuyor bazen :) o yüzden en küçük 0-3 ay alınmalı zaten ilk 1 sene kıyafet masrafı çok oluyor hızlı büyüyorlar sonrasında yavaşlıyor büyümeleri hiç olmasa ilk 1 yıla göre daha çok hakkını veriyorlar
giydiklerinin:)

:))) haklisin sanirim.simdi baktimda hastane cikisi cok ufakmis.kutusunu acmamistim.
evet 0-3 ay olarak bakicam sagol

Merhaba arkadaşlar bende 7 aylık hamileyim birkaç pijama,zıbın,iki yelek bir hırka, bir örme battaniye,bir bebek battaniyesi ve alt açma bezi dışında hiç bişeyimiz yok önümüzdeki ay başlayacağım bisürü şey almamız gerek :)) ayyy çok heycanlı vede zevkli dimii kızlar kendim için alış veriş yapsam bu kadar sevinmezdim :))

ama anlamadığım bolca önlük bolca şapka bolca alt bolca eldiven bolca üst deniyor ya bu 5li setlerde hepsi var öyle tek tek almakla böyle set almak arasında ne fark var??? :44:
bende bebitof sipariş verdim chicko da bakarım artık :16:

hastane çıkış seti standarttır canım,yani yenidoğan boyunda. bebekler çok çabuk büyür. bu yüzden birkaç tane hastane çıkışı alacağına en fazla 2 tane al; çıt çıtlı body,alt,üst filan 3-9 aylık alırsın ;)

hastane çıkış seti standarttır canım,yani yenidoğan boyunda. bebekler çok çabuk büyür. bu yüzden birkaç tane hastane çıkışı alacağına en fazla 2 tane al; çıt çıtlı body,alt,üst filan 3-9 aylık alırsın ;)

tm.bunu anladim.acemilik iste valla bir suru hastane cikisi alicaktim az kalsin :)) internetten baktim pek bisey bulamsdim burasi kucuk bir ilce pazarda adam bebitof ve ciccim marka satiyorum dedi.beni kandirmasin adam :))) pazardan alsam olur mu ki? yada her kontrole gidisimde sehirden alirim

tm.bunu anladim.acemilik iste valla bir suru hastane cikisi alicaktim az kalsin :)) internetten baktim pek bisey bulamsdim burasi kucuk bir ilce pazarda adam bebitof ve ciccim marka satiyorum dedi.beni kandirmasin adam :))) pazardan alsam olur mu ki? yada her kontrole gidisimde sehirden alirim

ben istanbulda çok güzel bir salı pazarımız var oradan aldım hastane çıkışını.. fabrika satış olarak satıyordu adam chicconun ürünlerini.
kaliteli ürün olmak elbette önemli ama bazı markalar isim yaptığı için;ekstra fiyatı yükseltiyor. özüne bakarsan hepsinde %100 pamuklu diyor :)
elinle dokununca da kaliteyi hissediyorsun zaten. hastane çıkışını iyi birşey al bence;düşünsene bebeğin doğar doğmaz tenine değecek ilk şey onlar olacak. bu yüzden hastane çıkışında markaya önem verdim.
ama diğer 3-6 aylık aldığım bodyleri yine %100 pamuklu fakat pahalı markalardan almadım.. ;)

ben istanbulda çok güzel bir salı pazarımız var oradan aldım hastane çıkışını.. fabrika satış olarak satıyordu adam chicconun ürünlerini.
kaliteli ürün olmak elbette önemli ama bazı markalar isim yaptığı için;ekstra fiyatı yükseltiyor. özüne bakarsan hepsinde %100 pamuklu diyor :)
elinle dokununca da kaliteyi hissediyorsun zaten. hastane çıkışını iyi birşey al bence;düşünsene bebeğin doğar doğmaz tenine değecek ilk şey onlar olacak. bu yüzden hastane çıkışında markaya önem verdim.
ama diğer 3-6 aylık aldığım bodyleri yine %100 pamuklu fakat pahalı markalardan almadım.. ;)

haklisin.aldigim urun pamuk kumastan.
ic gudu iste bebekleri herturlu seyden korumaya calismak ne kadar basarili oluruz bilemem dedigin gibi pahali markalarin isimlerinede para veriyoruz biraz

Hanımlar ben 23 haftalık gebeyim.
bebeğime yeni yeni kıyafet almaya başlıyorum
1 hastane çıkışımız var
kaç tane daha hastane çıkışı almalıyım?
annem en az 5 tane diyor 10 lu setlerden
abartı olmaz mı 5 tane? yoksa gerekiyor mu? annem bebek kusuyor ıslatıyor çişini yapıyor diyor
ondan sık çamaşır değişiyormuş bebişler
birde 5 li takımlar kaç tane alsam???
markada önerirmisiniz??
bebitof hoşuma gitti zaten 3 ay anca giyerler :16:
her ürün 100%100 pamuk kanserojen içermez diyor 10 tl olanıda 50 tl olanıda kafam çok karışık

Canım bence abartmaya gerek yok. Bir tane 10'lu hastane çıkışı yeterli. Ben öyle yaptım. Herşeyini Civil'den aldık. Hem kaliteli hem de fiyatları uygun. Çocuk sadece hastane çıkışı giymeyecek ki. Alt üst farklı renk ve modellerde bi kaç tane al. Zaten mahrumiyet bölgesi bi yerde değilsen sonradan yine alırsın. 5'Lİ takım hiç almadım. Birsürü şapka aldım kızıma, bant aldım giyeceği kıyafete göre renk renk. Çorap, eldiven bunları bolca alabilirsin. Sakın 10 takım hastane çıkışı alma derim. 2 bile fazla bence.

Canım bence abartmaya gerek yok. Bir tane 10'lu hastane çıkışı yeterli. Ben öyle yaptım. Herşeyini Civil'den aldık. Hem kaliteli hem de fiyatları uygun. Çocuk sadece hastane çıkışı giymeyecek ki. Alt üst farklı renk ve modellerde bi kaç tane al. Zaten mahrumiyet bölgesi bi yerde değilsen sonradan yine alırsın. 5'Lİ takım hiç almadım. Birsürü şapka aldım kızıma, bant aldım giyeceği kıyafete göre renk renk. Çorap, eldiven bunları bolca alabilirsin. Sakın 10 takım hastane çıkışı alma derim. 2 bile fazla bence.

civile netten bakarım
mahrumiyet bölgesindeyiz malesef...
ya şehre kontrole gidince yada netten yapıyorum alışverişimi

Back
X