Bebek alışverişi🌸

Maşallah ne güzel yapmışsınız

Hayır özelde perinatolog takipliyim öyle öğrendim. Devlette daha geç öğreniliyor.
Kesinlikle banada söylemedi 2 hafta sonra kontrolüm var söylemezse bende cinsiyetini öğrenmek için gideceğim sanırım riskli gebelik mi sizinkisi

Yenidoğan kıyafeti 4-5 takım yeter deniyor genelde ama ilk zamanlar çok fazla kaçırma üst baş kirletme kaka çiş ve kusma vakası yaşanıyor bence 4-5 takım yetmiyor bize de yetmedi

Yenidoğan kıyafeti 4-5 takım yeter deniyor genelde ama ilk zamanlar çok fazla kaçırma üst baş kirletme kaka çiş ve kusma vakası yaşanıyor bence 4-5 takım yetmiyor bize de yetmedi
Evet katılıyorum valla gittik alışveriş yaptık biz doğumun ilk haftası en az 9-10 kıyafet şart bence
Ve hemen küçülüyor deniyor yalan bazısını 2 aya kadar giydi markadan markaya değişiyor kalıplar

Aynen biz de böyle yaptık valla şimdi eltim dogum yapacak kesin ona da öyle demişlerdir diyerekten ben bile bikac yenidogan takım aldım

ben hiçbir seyi stoklu almadım. bez prima kullandım, hala daha onla devam ediyoruz. baska markalar da denedim ama noo asla primaya yaklasan olmadı

ıslak mendil olarak molfix izotonik sulu olanı kullanıyorum.

yenidoğan takımı hiç almadım ben. 0-3 aylık alfım bol bol ve hepsini de uzun süre giydi bebeğim.

müslin örtü, ağız mendili çook önemli. yazın doğacaksa çoraba gerek yok ama benim bebeğim kış bebeğiydi o yüzden corap da cok kullandım.

tırnak makası (asla bebek törpüsü almayın hiçbir işe yaramıyor)

güvenilir bir bebek şampuanı ve pişik önleyici. ben her bez değişiminde pişik önleyici kullanıyorum doğduğu günden beri. mustela kullanıyorum.

lcwaikiki ve ebebek kıyafetler çok cekiyor eğer alacaksanız ordan aklınızda bulunsun.

zara bedenler çok kücük yine bir iki beden büyük alınmalı.

h&m tam ve geniş kalıp. ben 2-4 aylık olanları 6.aya kadar kullandım.

biberon, emzik, süt sağma makinesi vs ihtiyac olursa alınmalı bence.

iyi bir puset alınmalı. kısa süre kullanılıyor maalesef benim bebeğim 5.ayda artık pusete sığmıyordu ama güvenli yolculuk için gerekli. 6.ayda oto koltuğuna gectik.

kendiniz izin emzirme atleti lohusalıkta hayat kurtarıyor. lohusalıktan sonra artık emzirme sütyenine gecebilirsiniz ama öncesinde sütyenler kullanışlı olmuyor. ben sütyeni açamadığım için ağlamıştım o hormon savaşında

baska da aklıma gelmiyor su an.

bolca sabır ve inanç kfkdk

Evet kız sizin belli mi?
Canım sana bişey soracağım
Bende 18+5 haftalığım ama bebeğimin hareketlerini son birkaç gündür hissedemiyorum benim bebeğim de kız. Sen ne zaman hissetmeye başladın

Kesinlikle banada söylemedi 2 hafta sonra kontrolüm var söylemezse bende cinsiyetini öğrenmek için gideceğim sanırım riskli gebelik mi sizinkisi
Gebeliğim riskli değil çok şükür benim geçmişte aşı sonrası yaşadığım bir pıhtı öyküm var. Bu yüzden perinatologla devam etmek istedim. İyi ki de öyle yapmışım herşeyle aşırı ilgili. Çok merak ediyorsanız öğrenemezseniz gidin özele. Bir yakınım 17haftalık oldu devlette kıza benziyor emin değilim demiş o da dayanamayıp özele giderek öğrendi netleşti kız olduğu.

Canım sana bişey soracağım
Bende 18+5 haftalığım ama bebeğimin hareketlerini son birkaç gündür hissedemiyorum benim bebeğim de kız. Sen ne zaman hissetmeye başladın
Ben 21.haftada hissetmeye başladım ilk gebeliğim. Epey erken hissetmişsiniz siz. Bence çok erken. Hareket ediyordur siz hissetmiyorsunuzdur.

Ben 21.haftada hissetmeye başladım ilk gebeliğim. Epey erken hissetmişsiniz siz. Bence çok erken. Hareket ediyordur siz hissetmiyorsunuzdur.
Ben ilk bebeğimi kaybettim. Bu ikinci hamileliğim. İkinci de erken hissediliyor diyorlar o yüzden endişe ediyorum

Teşekkür ederimmm

Bende dayanamıyorum şuan öğrenebileceğimi bilsem hemen gideceğim de

Kızlar bebek alışverişine nezaman başladınız? Ve tecrübeli anneler olmazsa olmaz dediğiniz mutlaka almamız gereken şeyleri söyleyebilir misiniz?
Benim ilk gebeliğim olacak, cok heves etsem de bir an once almaya beklemeyi tercih ettik eşimle, begendigimiz ürünleri favorilere ekliyoruz aşırı indirimde görmedikçe 6. Ayda almayı planlıyorum

Merhaba, oto koltuğu olarak hangisini aldınız acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…