Doğuma Hazırlık Bebek alışverişinde kıyafet alımı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

ayzeze

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2012
1.252
342
123
Kızlar ben yeni yeni bebek alışverişi yapıyorum. Size sormak istediğim şey şu, yeni doğan ihtiyaçları aldıktan sonra giyilwcek kıtafetler ne zaman alınmalı, elbise, cici bicili badilar falan???

meraba canim sana tavsiyem o tarz seyleri dogduktan sonra al.cunku bebeklerin gelisimi birbirinden farkli oluyo.bide ay hesaplayip mevsim ne denk geliyosa onu alman lazim ozamanda belki bedeni olmayabilir.hem hediyelerde genelde buyuk kiyafetler elbiseler filan geliyo.onlarla hevesini alirsin ilk basta:-)

merhaba.. benim mmayıs ayında kızım olacak inşallah.. indirimde buldukça alıyorum ben geçen aay mother care indirime girince 3-5 parça 6-9 aylık aldım.. şimdi yeni sezon geliyor onlarda indirime girdikçe bakarım diyorum. tabi yine de abartmamak lazım çok iri ya da minyon bir bebek beden sıkıntısı yaşayabilir..

Kızlar çok teşekkür ederim, insan görünce hevesleniyo :))) durdurmak lazım sanırırm biraz da :))

Kayinvalidemle çıktığım alışverişte hep küçük şeyler alıyorsun biraz da buyuk al demişti. Kac aylik almam gerwktigini de soylemisti. Dinleyip aldım o aldıklarımi da hiç giyMedi. Mevsimi geldiğinde kuculmustu.
0-3 ile 3-6 aylıkları doğacaği mevsime uygun almak, sonra onlar küçülmeye baslayınca yeniden alisveris yapmak daha iyi.

Yani ben de şunu düşünüyorum evde mesela zıbın falan duruyolar da dışarı falan çıkarırken giydirmek için nasıl şeyler alınmalı?? Mesela ilk 6 ayda yaz bebeği olcak kaç tane elbise falan lazımdır??

Yani ben de şunu düşünüyorum evde mesela zıbın falan duruyolar da dışarı falan çıkarırken giydirmek için nasıl şeyler alınmalı?? Mesela ilk 6 ayda yaz bebeği olcak kaç tane elbise falan lazımdır??
inşallah benim de mayıs başında kızım olacak, geçen sene haziranda olan bir tane de yeğenim var o yaz boyunca sıcakta hep zıbın giydi. ben de zıbın aldım,penye yelek, penye kapişonlu hırka aldım akşam balkonda giyeriz diye, tayt alacağım biraz da aklıma gelenler bunlar.. aslında minik etek de almak istiyorum ama hep kucakta olacak, seneye kışın ilk adımlarını atarken daha güzel durur diye düşünüyorum:)

inşallah benim de mayıs başında kızım olacak, geçen sene haziranda olan bir tane de yeğenim var o yaz boyunca sıcakta hep zıbın giydi. ben de zıbın aldım,penye yelek, penye kapişonlu hırka aldım akşam balkonda giyeriz diye, tayt alacağım biraz da aklıma gelenler bunlar.. aslında minik etek de almak istiyorum ama hep kucakta olacak, seneye kışın ilk adımlarını atarken daha güzel durur diye düşünüyorum:)

Ben de dayanamadım yazlık elbise falan da aldım:))) zıbınları falan alıcam daha:))

Back
X