Bebek Beslenmesi bebek altı temizlerken pamuk...

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

kingforaday

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2010
41
4
48
Arkadaşlar merhaba, bebek alt temizliği için ıslak mendil yerine pamuk tercih edenlerdenim. Özellikle de evdeysek...Ancak şöyle bir sorum var; kayınbiraderim jest yapmış sağ olsun, ben bebeğe pamuk kullanacağımı söyledim diye gitmiş Eminönü'nden kiloluk, birinci kalite pamuk almış. Açık pamuk da diyebiliriz. Hiç böyle açık pamukla karşılaşan var mı içinizde, yani bebeğin poposuna kullanımı uygun olur mu? Bi zararı olup olmayacağını söyleyebilecek biri var mııı?

Ah bu buyuklerin dusunceli davranislari. Iyi mi kotu mu bilemedim
ama zararli olmaz heralde . Islak mendilden daha sagliklidir en kotu ihtimal. Hastanelerde de o metal kutularin icinde de buyuk top pamuklar kullaniliyor. Gerci eminonunden alinmiyordur heralde ama :) ne yapiyorsunuz islayip kullaniyorsunuz degil mi ben de pamuk dusunuyorum.

:KK28:doğru ıslak mendilden daha az zararlıdır herhalde, evet evet ıslayıp ıslak mendil gibi temizlikte kullanmayı düşünüyorum. Bissürü pamuğum var şu an. Ama kaş yaparken göz çıkarmayalım diyorum. Bir de acaba pamuk, alerjik bir durum yaratır mı? Ekstra bir pişiğe falan sebep olur mu? Kafamda deli sorular:eek:

bence Bi dene... Bişey olursa bırakırsın neticede ıslak mendilden daha iyidir. Bende pamuk kullanıyorum tabi paketli olanlarından. Açıkta satılandan da Bi,zarar geliceğini sanmıyorum.

:KK28:doğru ıslak mendilden daha az zararlıdır herhalde, evet evet ıslayıp ıslak mendil gibi temizlikte kullanmayı düşünüyorum. Bissürü pamuğum var şu an. Ama kaş yaparken göz çıkarmayalım diyorum. Bir de acaba pamuk, alerjik bir durum yaratır mı? Ekstra bir pişiğe falan sebep olur mu? Kafamda deli sorular:eek:
Gittigin zaman dr.a bir sor istersen. Ama ablam da yigenimde kullandi onlarda marketten en uygun fiyatli olanini aliyorlardi. Yigenim dogdugundan beri cok allerjik bir bunyeye sahip nelere nelere allerjisi cikti ama pamukla hic pisik ya da allerji yasamadilar

Arkadaşlar cevaplarınız için teşekkür ederim, şu anda 4-5 kilo pamuğum var resmen. Dediğiniz gibi bi kullanayım bari. Artık bişey olmazsa devam ederim. Bişey olursa haber veririm:KK51:

Back
X