Çocuk Hastalıkları Bebek anneleri yardım :(

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Çocuk resmen işkence çekiyor zaten armut şeftali kayısı yoğurt ve havuç dışında daha bişey vermedim akşamları da sadece 2 kaşık ölçüyle aptamil kaşık mama veriyorum acaba omu yaptı

şeftali bazı çocuklarda kabızlık yapar,
meyve pürelerine ya da kaşık mamasına bir tatlı kaşığı saf zeytinyağı koyabilirsiniz.
armut ve mürdüm eriği barsaklarını çok güzel çalıştırır.

merhaba arkadaşım yorumların bir kaçını okudum ama çoğu kişi onu yedir bunu yedir demiş
daha bebeğin 5 aylık hepsi için daha çok çok erken bağırsakları tepki vermiş
özellikle yoğurt süt ürünü verme
ilk önce bir doktora danış doktor takibinde ek gıdalara başlamanı tavsiye ederim
hiç acele etmene gerek yok
1 yaşında kızım var alerjiden dolayı sadece mama ile besleniyor lütfen söylediklerimi kulak ardı etmeyin
geçmiş olsun

Su veriyor musun?
Artık su vermeyede başla ve bence kaşık mamadansa aptamil devam sütü 2 numarayı ver
Çocuk sıvı alsın
Veriyorum su kabiz yapıcak meyve sebze vermedim suana kadar hep şeftali kayısı Armut sebzede havuç kabak bide yoğurt bunların yapcağını sanmıyorum bi ihtimal kalıo o da mama

Mürdüm eriği için erken değilmi

Zaten doktor başlattı bana ben başlamak istemedim 6 ay emzirmek istedim ama doktor kilosunun iki ay geriden geldiğini meyve sebze püresi yoğurt mama verme mi önerdi daha 10 gün oldu başlayalı başladık başlayalı kakası anında sertleşti şu bi kaç gündür de artık ağlıyor yapamıyor ben yardım ediyorum doktoru aradım fitil ver dedi ama onada alıştırmak istemiyorum

Su fazla vermiodum açıkçası şu dışında diğerlerini uyguluyordum şu 30 cc veriyorum

5 ay ek gıda ıcın erken 6 ayı tamamlaması gerekır. Barsak ek gıdalara hazır degıl henuz.
Doktor başlamam gerektiğini söyledi 5. Aya kadar mama filan da vermedm ama doktor gelişiminin 3 aylık bebek kilosun da olduğunu ek gıdaya ve mamaya başlamamı istedi istemedim başlamak sutumde var çünkü ama kilo almayın ca doktoru dinledik artık ama yanında farklı sıkıntılar başladı iste

Danıştm fitil önerdi ama fitile alıştırmak istemiyorum

Kullanıyorum 1 aydir falan verdi sağlık ocağı onu daha önce başlamıştık bizim kabızlık ek gıdaya başladığımız ilk gün başladı :/
Demiri azaltirsan faydasi olur. Ek gidaya alisma suresi de eklenince kabiz olmustur. Demiri bir sure azalt, duzelince tekrar eski miktarinda verirsin ben oyle yapmistim.

Saglik ocagindaki doktor mu bu? Ozelde bir doktor secin derim. Hem baska bir hekimin daha gorusunu almis olursunuz

Saglik ocagindaki doktor mu bu? Ozelde bir doktor secin derim. Hem baska bir hekimin daha gorusunu almis olursunuz
Yok canım özelde çocuk doktoru yarın kontrolü var on gün oldu işte konuşucam olmazsa bi ay daha kesicem bende napicagimi şaşırdım

Demiri azaltirsan faydasi olur. Ek gidaya alisma suresi de eklenince kabiz olmustur. Demiri bir sure azalt, duzelince tekrar eski miktarinda verirsin ben oyle yapmistim.
4 damla veriyordum ikiye düşürürüm bi kaç gün bakalım umarım çözülür

Su fazla vermiodum açıkçası şu dışında diğerlerini uyguluyordum şu 30 cc veriyorum
Ben ölçüye bakmıyorum. Her yediği şeyden sonra biraz veriyorum. Çok terlemişse aralarda veriyorum. Tamamen içgüdüsel :) sudan kim ölmüş ki ver bol bol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…