• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek anneleri

bendimm

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2013
5.473
9.994
448
İstanbul
Merhaba arkadaslar. Benim 2.5 aylik bir oglum var. 3 gunlukten beri kendi kendine gulumsuyor.
Bize bakip bilincli gulmeleri de basladi. Ama hala kendi kendine guluyor. Uykusunda yada uyanikken. Sabahlari uyandiginda aglamadan, yarim sa civari kendini oyaliyor. Sesler cikariyor, kendi kendine guluyor.
Bu normal mi. İlk cocuk tecrubem yok.
Bazen ben konusurkende guluyor, bana mi guluyor, denk mi geliyor anlamiyorum. Bazende gozlerimizin icine bakip bizzat bize guluyor, ses cikararak cvp veriyor.
Sizin bebisler nasil..

Genelde daha ufakken yapar bebekler benim kızımda yapardı ama saymadım ne kadar süre yaptığını büyüdükçe hiç öyle şeyler kalmadı hemen anne gel baba gel diye çağırıyor uyanır uyanmaz zıplayıp.

İlk gunler bende melekler gulduruyor derdim ama simdi bilincli baksin gulsun istiyorum annemde, ben konusurken baska tarafa bakip guluyor dr a sor diyor, bni endiselendiriyor.
Gerci kucuk daha ama..

İlk gunler bende melekler gulduruyor derdim ama simdi bilincli baksin gulsun istiyorum annemde, ben konusurken baska tarafa bakip guluyor dr a sor diyor, bni endiselendiriyor.
Gerci kucuk daha ama..
Benim oğlumda 3 aylık bizede gülüyo sağa sola bakıpta gülüyo endişe etcek bi durum yok.uykusunda bile gülüyo bazen.

Aglamasin da gulsun annesi
Omur boyu insallah
Gayet normal bu arada :KK66: yalniz uykuda gulunce insan gece gece bi tirsiyor onun disinda hersey yolunda
Uykuya dalarken mimikten mimige geciyo. Oyle tatli oluyo ki. Agliyo guluyo nefesi hizlaniyo
Uyurken neysede uyanikken kendi kendine gulunce acaba dedim. Bide masallah diyim uyaninca acikana kadar beni uyandirmiyo, gozumu bi aciyorum ole bakiniyo, guluyo

Benim de oglum 3 bucuk aylik aynen sizin dediginiz gibi guluyor. Bazen bilincli bazen de uyanmista kendi kendine gulup egleniyor. Sorun yok bence.

Uykuya dalarken mimikten mimige geciyo. Oyle tatli oluyo ki. Agliyo guluyo nefesi hizlaniyo
Uyurken neysede uyanikken kendi kendine gulunce acaba dedim. Bide masallah diyim uyaninca acikana kadar beni uyandirmiyo, gozumu bi aciyorum ole bakiniyo, guluyo
Uslu bir kelebek olacak demek ki
Hadi insallah
Darisi olmayanlara diyelim

Anneme okutucam bunu
Artik sadece bilincli gulmesi lazim diyo da. Sanirim 5 6 aya kadar anca bilincli gulucekler.
Bilinçli gülmesi için daha çok erken.mesela yanına biri geliyo konuşuyoya oğlumla hemen gülücükler saçıyo ama sessiz gülüyo.önemli olan sizinle göz teması kurabiliyomu.

Bilinçli gülmesi için daha çok erken.mesela yanına biri geliyo konuşuyoya oğlumla hemen gülücükler saçıyo ama sessiz gülüyo.önemli olan sizinle göz teması kurabiliyomu.
Goz temasi kuruyo ama her konusup bakmamda degil. Kendi modunda olunca
Bi de emerken bakiyorum ama gozleri hep kapali oluyo mayisiyo emerken ☺️

Goz temasi kuruyo ama her konusup bakmamda degil. Kendi modunda olunca
Bi de emerken bakiyorum ama gozleri hep kapali oluyo mayisiyo emerken ☺️
Sizinki her konustugunuzda, baktiginizda goz temasi kuruyo mu, yoksa cani istediginde mi bakiyo.
Bide goz takibi falan da yapiyo, ablam kilolu mesela sagdan sola gecerken kafayi cevirip bakiyo ona

Merhaba arkadaslar. Benim 2.5 aylik bir oglum var. 3 gunlukten beri kendi kendine gulumsuyor.
Bize bakip bilincli gulmeleri de basladi. Ama hala kendi kendine guluyor. Uykusunda yada uyanikken. Sabahlari uyandiginda aglamadan, yarim sa civari kendini oyaliyor. Sesler cikariyor, kendi kendine guluyor.
Bazen ben konusurkende guluyor, bana mi guluyor, denk mi geliyor anlamiyorum. Bazende gozlerimizin icine bakip bizzat bize guluyor, ses cikararak cvp veriyor.
Sizin bebisler nasil..
Aynı benim kız aabah uyanıyor yatakta gülüp gülüp duruyor. Gayet normal hatta sağlıklı bi bebek. Güle güle büyütün.

Sizin bebisler nasil..
maşallah, Rabbım bana da böyle evlat versın. herkese anlatmayın:anneadayı::KK8:

Sizin bebisler nasil..
Maşaallah Sübhanaallah.
bunda endişe edilecek bir durum yok.
hatta kimseye anlatmayın yahu. nazar ederler masuma.
bizimkide öyleydi. hala arada uykusunda güler. hatta o gülerken resmini bile çekmiştim.
endişelenmeyin. bu hallerinin tadını çıkarın.
Rabbim bir ömür sağlık afiyet versin. hayırlı evlat eylesin.

Back
X