güzelmiş canım sen de güle güle kullan..sanırım askbuya nınkiyle aynı..
Teşşekürler ......................................
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
güzelmiş canım sen de güle güle kullan..sanırım askbuya nınkiyle aynı..
arkadaşlar pierre cardin 2020 enigma arabamı satıyorum biliyorsunuz daha yeni aldım 2 kere kullandım oda alışveriş merkezinde abim hediye bebek arabası almış bu yüzden satıyorum ilgilenen olursa görüşelim yerimseniben
Tatlım netten baKtım güzel bişeye benzio,rengi nedir?
özelliklerini yazarsan bi,çift yönlümü,ağırlığı ne kdar?
özelden de yazabilirsin canım..
Bende alıcam araba ama bakınıyorum karar veremedim..
valla kızlar ben kraftın travel sistem bebek arabasını almıştım doğumdan önce yüzlerce milyon vererek ama aldığıma alıcağıma pişman oldum. bikere arabamız tek kapılı cooper kesinlikle bu tarz bebek arabaları bagaja sığmıyor arka koltuğa bile sığmıyor yani bebek arabasıyla bakkal çakkal hariç hiçbiyere çıkamıycam bu onu gösteriyo :) zaten açılmasıda baya zahmetli bi elimde bebek bi elimde o hayatta biyere gidememki katlamam gerektiğini bile düşünemiyorum açmam yarım saatimi alıyo düşünün. çok güzel duruyo ama hiç pratik değil çok pişmanım. şimdi askbuyanın aldığı gibi bi bebek arabası daha almayı düşüyorum ama özellikle pembe ve özellikle kraft takıntım var bilen arkadaşlar varsa kraftın böyle pratik ama pembe olan bi bebek arabası varsa bana söylesenenize onu alıyım. olmassa iyi bi markanın daha pembe varsa oda olabilir. pembe olsunda çamurdan olsun :) iyki bi kızım oldu montum plastik pembe ayıcıklı çizmelerim tokalarım pijamalarım herşeyim pembe oldu :)
ben pierre cardin kullanmaya basladım cok memnunum şimdilik cok hafif sürümü cok rehat tüm tekerleklerinin 360 dönmesi süper rahatlık..