Bebek Arabası bakıyorum marka ve model önerilerinizi bekliyorum.

Dem34

En büyük mucize bir bedende iki kalp...
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2014
771
647
208
42
Merhabalar doğuma yaklaştıkça hazırlıklarda yol alırken bu konularda deneyimimiz hiç olmadigindan araştırmış olanlardan ve tecrübeli annişlerden tavsiyeler bekliyorum.Bebek arabalarina bakiyorumda cok cesit var istanbulda ne nerede satılıyor hangi bebek arabasi daha kullanışlı önerilerinizi bekliyorum.Simdiden teşekkürlerimi sunuyorum :)

Merhabalar doğuma yaklaştıkça hazırlıklarda yol alırken bu konularda deneyimimiz hiç olmadigindan araştırmış olanlardan ve tecrübeli annişlerden tavsiyeler bekliyorum.Bebek arabalarina bakiyorumda cok cesit var istanbulda ne nerede satılıyor hangi bebek arabasi daha kullanışlı önerilerinizi bekliyorum.Simdiden teşekkürlerimi sunuyorum :)
merhaba canım bebek arabası alacaksan tek önerim kraft travel set olur.en kolay olarak bütün ebebeklerde bulabilirsin.bende tavsiye üstüne aldım kulladndım çok memnun kaldım.adı sanı bilinmedik çok marka var paranı çöpe atma kraft al kafan rahat olsun :) bebeğiniz de hayırlı olsun sağlıkla büyüt :)

merhaba canım bebek arabası alacaksan tek önerim kraft travel set olur.en kolay olarak bütün ebebeklerde bulabilirsin.bende tavsiye üstüne aldım kulladndım çok memnun kaldım.adı sanı bilinmedik çok marka var paranı çöpe atma kraft al kafan rahat olsun :) bebeğiniz de hayırlı olsun sağlıkla büyüt :)[/QUOT
kraftın hangi modelinden memnun kaldınız acaba bizde kraft bakıyoruz da

merhaba canım bebek arabası alacaksan tek önerim kraft travel set olur.en kolay olarak bütün ebebeklerde bulabilirsin.bende tavsiye üstüne aldım kulladndım çok memnun kaldım.adı sanı bilinmedik çok marka var paranı çöpe atma kraft al kafan rahat olsun :) bebeğiniz de hayırlı olsun sağlıkla büyüt :)

kraftın hangi modelinden memnun kaldınız acaba bizde kraft düşünüyoruz da

kraftın hangi modelinden memnun kaldınız acaba bizde kraft düşünüyoruz da

kraftın travel set modelini kullandık, ana kucağı da var bebek arabasına takılabiliyor. twist modelini de kız kardesim aldı çok memnun kaldı tavsiye ederim canım

Merhaba siz ne kadara aldınız bu seti ???

Kuzenim çocukluğundan beri "Ayşegül Küçük Anne" serisinde gördüğü bebek arabasını isterdi hep..
'Bir gün anne olursam, o arabadan alacağım' der dururdu..
Sonunda evlendi, anne oldu.. Hayalindeki arabayı aldı ve kızına da, oğluna da aynı arabayı kullandı.
Şimdi arabayı evin köşesinde hem dekor olarak kullanıyor, hem de ilk günlerin hatırası olarak saklıyor.
Silver Cross'un, Dolls Pram Sun Canopy serisinden kırmızı, çok tatlı bir araba..: )

http://www.ebay.co.uk/itm/Silver-Cr..._BabyTravel_Pushchairs_GL&hash=item2ed93df654

Vaktiniz varsa ebay'den sipariş edebilirsiniz.. 1 ayda geliyor genellikle..
http://www.ebay.com/itm/Gorgeous-Si...01?pt=AU_Doll_Accessories&hash=item19e25ae1f5

Son düzenleme:
Kuzenim çocukluğundan beri "Ayşegül Küçük Anne" serisinde gördüğü bebek arabasını isterdi hep..
'Bir gün anne olursam, o arabadan alacağım' der dururdu..
Sonunda evlendi, anne oldu.. Hayalindeki arabayı aldı ve kızına da, oğluna da aynı arabayı kullandı.
Şimdi arabayı evin köşesinde hem dekor olarak kullanıyor, hem de ilk günlerin hatırası olarak saklıyor.
Silver Cross'un, Dolls Pram Sun Canopy serisinden kırmızı, çok tatlı bir araba..: )

http://www.ebay.co.uk/itm/Silver-Cr..._BabyTravel_Pushchairs_GL&hash=item2ed93df654

Vaktiniz varsa ebay'den sipariş edebilirsiniz.. 1 ayda geliyor genellikle..
http://www.ebay.com/itm/Gorgeous-Si...01?pt=AU_Doll_Accessories&hash=item19e25ae1f5
Merhaba gerçekten böyle bi model ilk defa görüyorum. Gerçekten tarzı ile bir hayli farklı birseymis, cok da güzel gözüküyor fakat bir taşla iki kuş misali modellerden olsa benim için daha kullanışlı olacak hem onunla bebek taşınıyor hem arabaya takılıyor tam adlarını henüz bilmiyorum da zamanla tecrübe edeceğiz :) Teşekkürler.

kraftın travel set modelini kullandık, ana kucağı da var bebek arabasına takılabiliyor. twist modelini de kız kardesim aldı çok memnun kaldı tavsiye ederim canım
Bu modellerde on tekerlekleri ortada olan var onlardan mi yoksa on tekerlekleri ayrık olanları mi tavsiye edersiniz???Hangisi kullanışlıdır? ??

ikisi de kullanışlı ön tekerleri önde olan 360 derece dönüyor. kavrama kolaylığı sağlıyor.

bende kraft rlx twistle concord neo arasında kaldım ama concord daha mantıklı geldi. kraft biraz kaba ve büyük duruyor concorda göre. ama sağlamlık açısını-dan krafttan da çok memnun kalırsınız çünkü kuzenimde kraft kullandı.bizde e bebekten indirimli gününde concord neo aldık. kesinlikle tavsiye ederim. istanbulda olanlar haşim işcan alt geçidine bakabilir. sanırım en büyük bebek arabası yeri oradır her marka ve model var.

http://www.e-bebek.com/casual-cadillac-travel-sistem-bebek-arabasi_CAS-105483
arkadaşlar ben de bunu aldım. umarım pişman olmam. renk konusunda biraz tereddüt ettim alırken. kızım olacak. 2. bebek erkek olursa kullanabilirim heralde bunu.
aslında bunun air modeli var. 200 tl daha fazla. ama benim bebek kısmetli mi kısmetsiz mi desem. ev işi var bizim. çok harcama yapmamaya çalışıyorum.

http://www.e-bebek.com/casual-cadillac-travel-sistem-bebek-arabasi_CAS-105483
arkadaşlar ben de bunu aldım. umarım pişman olmam. renk konusunda biraz tereddüt ettim alırken. kızım olacak. 2. bebek erkek olursa kullanabilirim heralde bunu.
aslında bunun air modeli var. 200 tl daha fazla. ama benim bebek kısmetli mi kısmetsiz mi desem. ev işi var bizim. çok harcama yapmamaya çalışıyorum.
Canım ne alsan herseyin bi üst modeli illaki var yada üretilecek bebeğin kismetiyle gelir.Eger sen begendiysen içine sindi ise sorun yok.Nasılsa sen kullanacaksın.Güle Güle binsin bebişin :KK39::KK24:

Back
X